СИМПАТИЗАНТИ ПОСРЕЩНАХА БСП В КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР“
07.06.2024 470 Прегледи

СИМПАТИЗАНТИ ПОСРЕЩНАХА БСП В КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР“

Кандидатите за народни представители от БСП се срещнаха с граждани на Сливен и симпатизанти от кв. „Клуцохор“. Въпреки очаквания дъжд, площад „17 януари“ събра много граждани, които възторжено посрещнаха част от листата на БСП. Разговорът беше спонтанен, приятелски, сърдечен и премина при изключително голям интерес от страна на живущите в квартала, които бързаха да разговарят със социалистите, далеч преди началото на събитието.

Председателят на БСП- Сливен даде началото на срещата- разговор, като подчерта, че БСП е единствената стабилна партия в лявото пространство на политическия хоризонт. Листата на БСП беше представена от водача й Деян Дечев, който говори за постигнатото от социалистите в Народното събрание до момента и постави акцент на приоритетите в програмата за НС и Европейските избори.

Соня Келеведжиева поздрави развълнувано хората от квартала, припомняйки, че Сливен дава своя принос за победния изход от Руско- турската война 1877- 1878 г. и дочаква своето освобождение на 4/17/ януари 1878 г. точно на това място, където се бе събрало множеството хора, а сега БСП-Сливен очаква силна подкрепа от живущите в квартала на предстоящите избори. Тя представи социалната програма на БСП, идеите за развитие на образованието, културата и здравеопазването.
Кандидатите получиха подкрепата на гражданите от „Клуцохор“ с аплодисменти и възгласи за победа на изборите. „БСП е силна с идеите си, с хората си! С вас сме, имате подкрепата ни!“- споделяха гражданите в края на срещата.

През този изпълнен със срещи ден , имаш още няколко мероприятия. В гр. Нова Загора , се учреди младежка организация, която ще донесе нова енергия на структурата в община Нова Загора.

В Сливен пред шатрата, която е разположена на ларгото, младежката организация за пореден път показа своята активност в тази кампания. Всеки един от младежите пусна по 24 балона пълни с хелий, бройката на балоните символизира номера на БСП в предстоящите избори.

Подкрепете „Коалиция БСП за България“ с № 24

Предишна МАРИЯ БЕЛОВА: ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ-СДС Е ГЛАС ЗА СТАБИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ, В СИГУРНА ЕВРОПА
Следваща ХЮСЕИН ХАФЪЗОВ: ГЛАСУВАЙТЕ С № 28 ЗА СТАБИЛНОСТ, ДОХОДИ И СПОКОЙСТВИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРИ 66 % ОБРАБОТЕНИ ПРОТОКОЛИ

Данни към 10:00 часа на 10.06.2024 г. при обработени 66.44% СИК протоколи в РИК Обобщени данни от гласуването № ПАРТИЯ, КОАЛИЦИЯ, ИК ГЛАСОВЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ 1 ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД 1 671

Новини Сливен

ЧЕСТИТ 24 МАЙ!

На 24 май честваме Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На този ден се отдава почит на светите братя Кирил и Методий – създателите на славянската

Новини Сливен

АКТИВИСТИ НА ИТН ПОЧЕТОХА ПАМЕТТА НА АПОСТОЛА В СЛИВЕН

Скъпи съграждани, На 18.02  преди 149 години, България губи една от най-светлите личности, която времето е дарило на българската история – Васил Левски. Когато заговорим за Апостола, рядко се замисляме