СЕМЕЙСТВО МИРОЛИО ДАРЯВА НАД 100 ХИЛЯДИ ЗАЩИТНИ МАСКИ ЗА ОБЩИНИТЕ СЛИВЕН, ЯМБОЛ, КОТЕЛ, СВИЩОВ И НЕСЕБЪР
януари 4, 2021 3066 Прегледи

СЕМЕЙСТВО МИРОЛИО ДАРЯВА НАД 100 ХИЛЯДИ ЗАЩИТНИ МАСКИ ЗА ОБЩИНИТЕ СЛИВЕН, ЯМБОЛ, КОТЕЛ, СВИЩОВ И НЕСЕБЪР

Компанията на Едоардо Миролио дарява над 100 хиляди защитни маски за общините Сливен, Ямбол, Котел, Свищов и Несебър. Дарението е безвъзмездно, инициирано лично от собствениците на „Е. Миролио“ ЕАД. Предназначено е за гражданите на общините, в които компанията има производства и развива дейност.

„Вярваме, че предизвикателството, пред което светът се изправи през 2020 година, ни обедини. В такива моменти взаимопомощта няма цена. Компанията винаги е близо до хората в различните общини, в които развива своята дейност. Вярваме, че този наш приятелски жест на съпричастност ще е в подкрепа на всеки един гражданин на Сливен, Ямбол, Котел, Свищов и Несебър“, споделя Франко Миролио.

Със съдействието и организацията на петте общини, гражданите ще получат предпазна маска за лице. Дистрибуцията на предвидените количества ще се осъществява поетапно, включително и с доброволци.

Предпазните маски за лице са текстилни, за многократна употреба, направени от водоустойчив памук, с нужните сертификати. Изработката им е в съответствие с високите стандарти за качество, което „Е. Миролио“ ЕАД поддържа в производството си.

Предишна БЕЗ МЪЖКО ХОРО НА ЙОРДАНОВДЕН В СЛИВЕН
Следваща СИСТЕМАТА ЗА ПРИЕМ НА ДЕЦА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИТЕ В СЛИВЕН ВЕЧЕ Е АКТИВНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН ОСТРО ОСЪЖДА ВАНДАЛСКИЯ АКТ СРЕЩУ ОФИСА НА ПАРТИЯТА

ГЕРБ Сливен остро осъжда вандалския акт срещу офиса на партията, при който с блажна боя са замеряни прозорците на помещението. Това заяви днес Димитър Митев, член на областното ръководство на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 31.05 /петък/ поради авария е прекъснато водоподаването в района на кв. „Звездите“ и ул.“Елисавета Багряна“ до 15.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

17-ГОДИШЕН ОТИВА НА СЪД КАРАЛ БМВ БЕЗ КНИЖКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

Непълнолетен 17-годишен младеж е установен да управлява лек автомобил в град Нова Загора. На 8 януари, около 14,30 часа, на ул. „Освобождение“ е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, без