СЕЛО ЛЮБЕНЕЦ ОТБЕЛЯЗА ТЪРЖЕСТВЕНО СВОЯ ПРАЗНИК

СЕЛО ЛЮБЕНЕЦ ОТБЕЛЯЗА ТЪРЖЕСТВЕНО СВОЯ ПРАЗНИК

В есенната вечер на 21 октомври, жители и гости на с. Любенец се събраха, за да отбележат тържествено своя празник. Официални гости, дошли да споделят тяхната радост, бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и заместник-кметовете Нина Генчева и Светла Стоянова.

Кметът на селото Мария Петкова приветства всички присъстващи с „Добре дошли” и отправи поздрав към жителите на селото, които милеят за родното си място и работят всеотдайно за него. Тя пожела много радост, щастие и здраве във всеки дом, повече вяра и благополучие.

В празничната програма участие взеха децата на с. Любенец, Пенсионерски клуб и НЧ „Пробуда-1929“ с. Любенец, както и Танцова формация „Балига“ с художествен ръководител Росица Мангърова. Участниците внесоха много настроение и заредиха присъстващите с магията на красиви стихове, песни и танци.

Достоен завършек на тържеството беше и сияйната заря, която освети небето, а празнуващите се впуснаха във вихъра на общоселско хоро.

Предишна ОБЩИНАТА ПОЧИСТВА РЕЧНИТЕ КОРИТА В СЛИВЕН
Следваща НАЦИОНАЛЕН ПРОЕКТ "АЗ СЪМ БЪЛГАРКА!" - ІІІ ЧАСТ С ПРЕДСТАВЯНЕ В КОТЕЛ НА 1 НОЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИЛОСЪРДИЕ И СИНОВЕН ДЪЛГ

Преди дни, в знак на благодарност за положените професионални усилия и постигнатите високи спортни резултати, като израз на кариерата на един сливенски треньор по баскетбол – Красимир Вълков, Владимир Русев

Новини Сливен

ТЕЧ НА ГАЗ Е ПРИЧИНА ЗА ВЗРИВА НА ЛЕКАТА КОЛА В ГАВРАИЛОВО

Теч на газ е причина за взрива, който доведе до унищожаване на лек автомобил в село Гавраилово. Това е заключението на огнеборците, съобщи пред Sliveninfo източник на полицията в Сливен.

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – ИНЖ. АНГЕЛ АНГЕЛОВ“ ЕАД ИНВЕСТИРА В ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

От обява за инвестиционно намерение, публикувана на сайта на „Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов” ЕАД, става ясно, че дружеството планира реализацията на нова инвестиция, производство на енергия от фотоволтаици. В момента „Топлофикация-Сливен-инж.