СЕКТОР „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ”-СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ В НАМАЛЕН СЪСТАВ
31.05.2024 315 Прегледи

СЕКТОР „ПЪТНА ПОЛИЦИЯ”-СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ В НАМАЛЕН СЪСТАВ

Поради отсъствието на служители, заети в група „Регистрация и отчет на превозни средства”, които са в дълги болнични, поради сериозни заболявания, се наблюдава забавяне при обслужването на граждани. В същото време се отчита и завишаване на броя желаещи да регистрират или пререгистрират МПС.

Забавянето е от началото на месец май.

Капацитетът на ден е максимум 30 регистрации, съобразно технологичното време за обработка на документите и регистрацията на превозното средство.

Ръководството на сектора е предприело действия по прехвърляне на служители от други сектори, които да подпомогнат работата по регистрация на МПС.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ ВРЪЧИ ГРАМОТИ НА ПРИЕМНИ МАЙКИ
Следваща НАДУВАЕМИ АТРАКЦИОНИ ВЕЧЕ РАДВАТ НАЙ-МАЛКИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14 ноември. Водачът й Десислава Танева заяви, че и на тези, трети за годината парламентарни

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 7 ФЕВРУАРИ

Концерт на Сливенския симфоничен оркестър под надслов „Bravissimo“ ще се проведе в четвъртък, 7 февруари от 18.30 часа в зала „Сливен“. Почитателите на класическата музика ще имат възможност да чуят

Новини Сливен

КОЙ СЕГА Е № 1?

Те доказаха, че могат да бъдат № 1 и във веселбата. Иде реч за шеф Тео и компания. Това са служителите на магазин „Мерканто“ №10, който се намира на бул.