„СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ, ПОКОЛЕНИЯТА СЪЩО, РЕДНО Е И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ НА ТАЗИ ПРОМЯНА“

„СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ, ПОКОЛЕНИЯТА СЪЩО, РЕДНО Е И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ НА ТАЗИ ПРОМЯНА“

Въпрос: Технолог Проданова, как според Вас ще изглежда бъдещият парламент?

Вярвам, че хората ще излязат и ще подкрепят промяната, въпреки че се очаква средна, дори ниска избирателна активност, което никак не би било добре. Сега е повече от необходимо масово участие в изборите. Намираме се в условия на световна криза и най-лошото е, че все още не сме я усетили толкова осезаемо, за това бъдещето правителство трябва да бъде стабилно. Това се отнася и за бъдещия президент.

Вместо да бъде обединен около общ стремеж за стабилност на държавата, българският народ е умишлено разединяван. Ако попитате избирателите, чия програма са харесали най-много, повярвайте няма да могат да Ви отговорят! Народът е демотивиран, защото не вярва нито на институциите, нито на политиците. Партийните ядра на големите партии ще отидат под строй до урните, една малка част ще гласуват по свои убеждения, а около 40% просто ще откажат да гласуват. Всичко това е много жалко! Тези избори са ключови за бъдещите няколко години на Република България. Както неведнъж съм казвала, народът е този, който назначава своите служители, а не своите управленци! „Една власт е непоклатима, когато зад нея стои собственият ѝ народ“.

 

Въпрос: Споменахте президента, преди няколко дни имахте  възможността да се срещнете лично с президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. Какви са Вашите впечатления и успяхте ли да разговаряте?

Да, разбира се! Вицепрезидента, г-жа Йотова, подкрепи нашата кауза да върнем училищните столови с топла и здравословна храна. Имаме изцяло и подкрепата на президента Радев. От други политически формации също дадоха своята подкрепа и това е поредното доказателство, че добрата кауза стои над партийното разделение. Както те самите казаха, през последните години повече се рушеше, от колкото се градеше.

 

Въпрос: По време на Вашата кампания акцентирате основно върху качеството на храната в нашата страна и как тя влияе на здравето. Това ли е според Вас акцента на предизборната кампания?

В тези времена на тежка здравна криза, си пролича че качеството на храната и начина на живот е изключително важен. Смятам, че всеки трябва да прави и да говори само това, от което разбира.  Припомняйки си предизборни обещания на някои от политическите партии, от преди 10 години, ще видим че те изцяло се препокриват с настоящите им. Вместо всеки да говори в своята област, се наблюдава явлението на „универсалния специалист“.

 

Въпрос: Какви според Вас трябва да бъдат бъдещите народни представители?

Смятам, че в управлението на държавата нямат място хора, които са пропилели възможността през последните години да оправдаят доверието на избирателите си! Трябва ни друг тип на управление – хора със знания, опит, сърдечност, милеещи за родината и народа си. Светът се променя, поколенията също, редно е и управляващите да отговарят на тази промяна.

 

 

Предишна СОЛИДАРНОСТ ИЛИ ПОЛИТИКА Е БОРБАТА С КОРОНА КРИЗАТА!
Следваща НОВА ЗАГОРА - БАСТИОН НА ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" СРЕД МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В ОБЛАСТТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТ СПАСИЛ 10-ГОДИШНО ДЕТЕ, КОЕТО КАРАЛО КОЛА СЪС 100 КМ/Ч

Кмет е спасил 10-годишно момче, което само шофирало колата на баща си, като на моменти скоростта е достигала над 100 км/ч. Кметът на град Кермен Живко Жечев успял спаси детето,

Новини Сливен

„ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ“ СЕ РОДИХА В СЛИВЕН

Фен клубът на ЦСКА в Сливен вече има име. Във вторник вечерта привържениците на най-големия футболен отбор под Сините камъни решиха клубът им да се казва „Червени войводи“. Над 100

Новини Сливен

НОВОЗАГОРЕЦ ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 18 месеца „лишаване от свобода на Асен Й. Той е признал вината си за това, че на 21.08.2018г. в гр.Нова Загора, без надлежно разрешително, държал с