СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА В СЛИВЕН ОТ 1 ДО 7 АВГУСТ
29.07.2022 1063 Прегледи

СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА В СЛИВЕН ОТ 1 ДО 7 АВГУСТ

„Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.

За поредна година Ла Лече Лига, Регионална здравна инспекция-Сливен и Център за майчино и детско здраве, организират Седмица на кърменето в област Сливен . Тя ще се проведе в периода 1-7 август под мотото „Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.
Тази година в събитието се включва и Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.
Целта на инициативата е подпомагане на майките и бебетата да започнат кърменето по най-добрия начин и да преодолеят трудностите в кърмаческия период.
Кърменето е най-добрият начин за хранене на бебетата – естествен, здравословен и икономически изгоден.

Програма:

1 август 2022г.

10,00 часа в Градската градина на гр. Сливен, „Розариум“, каним всички настоящи и бъдещи майки на среща-разговор: „Често задавани въпроси за кърменето“.
На срещата можете да зададете своите въпроси, да споделите опит или притеснения и да получите консултация от г-жа Елена Гвоздейкова-обучен консултант по кърмене към Ла Лече Лига, медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен и лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

2 август и 5 август 2022г.

От 9,00 до 11,00 часа в залата на Регионална здравна инспекция-Сливен, улица „П. Яворов“ №1 – „Отворени врати“ с възможност за разговор с лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

РЗИ-Сливен

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА СТАРШИ ЮРИСКОНСУЛТ
Следваща СТРЕЛБИТЕ НА "БАТМИШ" ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ АВГУСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВЕ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС СА ОТНЕТИ ПРИ НАРУШАВАНЕ НА ВРЕМЕННА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ПЪТЯ ЕЛЕНА-СЛИВЕН-ЯМБОЛ

От 17 април със заповед на Областно пътно управление-Сливен е въведена временна организация, ограничаваща движението на  МПС с общо тегло над 3,5 тона, поради извършването на строителни и монтажни работи

Новини Сливен

ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ: 48 ДУШИ СА ЗАБОЛЕЛИ, 28 СА ИЗЛЕКУВАНИ

Седем от общо 48 новозаболели през последното денонощие са заразени в четири семейни огнища в областта.  Положителни резултати за COVID-19 са отчетени при изследванията на санитар, лаборант от болничната помощ, ученик, служител от

Новини Сливен

ЛЕСОВЪДИ И ПОЖАРНИКАРИ ЗАСАДИХА 200 ФИДАНКИ ЦЕР В СЛИВЕНСКО

Горски служители от Териториалното поделение на Държавното горско стопанство – Сливен засадиха 200 фиданки от дървесния вид цер, съобщиха от Югоизточното държавно предприятие (ЮИДП) – Сливен. Служители от Районната служба