СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА В СЛИВЕН ОТ 1 ДО 7 АВГУСТ
юли 29, 2022 784 Прегледи

СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА В СЛИВЕН ОТ 1 ДО 7 АВГУСТ

„Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.

За поредна година Ла Лече Лига, Регионална здравна инспекция-Сливен и Център за майчино и детско здраве, организират Седмица на кърменето в област Сливен . Тя ще се проведе в периода 1-7 август под мотото „Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.
Тази година в събитието се включва и Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.
Целта на инициативата е подпомагане на майките и бебетата да започнат кърменето по най-добрия начин и да преодолеят трудностите в кърмаческия период.
Кърменето е най-добрият начин за хранене на бебетата – естествен, здравословен и икономически изгоден.

Програма:

1 август 2022г.

10,00 часа в Градската градина на гр. Сливен, „Розариум“, каним всички настоящи и бъдещи майки на среща-разговор: „Често задавани въпроси за кърменето“.
На срещата можете да зададете своите въпроси, да споделите опит или притеснения и да получите консултация от г-жа Елена Гвоздейкова-обучен консултант по кърмене към Ла Лече Лига, медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен и лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

2 август и 5 август 2022г.

От 9,00 до 11,00 часа в залата на Регионална здравна инспекция-Сливен, улица „П. Яворов“ №1 – „Отворени врати“ с възможност за разговор с лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

РЗИ-Сливен

Предишна ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ОБЯВИ КОНКУРС ЗА СТАРШИ ЮРИСКОНСУЛТ
Следваща СТРЕЛБИТЕ НА "БАТМИШ" ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ АВГУСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СУПЕРМАРКЕТИ „МЕРКАНТО“ ПОЗДРАВЯВАТ СВОИТЕ КЛИЕНТИ, ПАРТНЬОРИ И РАБОТНИЦИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Супермаркети „Мерканто“ поздравяват своите многобройни клиенти, партньори, работници и служители с настъпващите празници. През изминалата година ние доказахме, че по време на кризисни ситуации като днешната успехът се крепи на

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

В приемния си ден кметът на община Сливен Стефан Радев се срещна с жители на града. Те поставиха пред него въпроси, свързани с инфраструктурата и благоустройството на населените от тях

Новини Сливен

ПРОСТРЕЛЯНАТА ЖЕНА Е БИЛА ПОДЛОЖЕНА НА СИСТЕМЕН ТОРМОЗ ОТ САМОУБИЛИЯ СЕ ПЕТЪР МАРИНОВ

Простреляните мъж и жена от сливенското село Трапоклово остават с опасност за живота, предаде bTV. Втори ден лекарите се борят за живота им, след като в неделя съпругът на жената простреля нея