САНКЦИОНИРАХА 29-ГОДИШЕН ВОДАЧ ЗА ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ
март 2, 2022 2216 Прегледи

САНКЦИОНИРАХА 29-ГОДИШЕН ВОДАЧ ЗА ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ

Служители на сектор „Охранителна полиция” към ОДМВР-Сливен са установили и санкционирали водач на лек автомобил „Волво”, който грубо нарушава правилата за движение и създава реална опасност за възникване на пътно произшествие. Нарушението е заснето от друг участник в движението, който на 23 февруари е изпратил сигнал на ел.пощата на  ОДМВР-Сливен. На записа се вижда как на 31 януари, в 07,58 часа, на кръстовище с булевардите „Банско шосе” и „Илинденско въстание” в град Сливен, лек автомобил „Волво” заобикаля отдясно, изчакващите на светофара  автомобили,  и преминава през кръстовището на червен сигнал. След получаване на видеозаписа са предприети действия по установяване на водача. Той е мъж на 29 години от град Сливен. Съставен му е акт за административно нарушение. Санкцията, предвидена в Закона за движение по пътищата, е глоба в размер на 200 лева и отнемане на 10 контролни точни.

Сигнали за нарушения се приемат на електронния адрес на ОДМВР-Сливен- sliven@mvr.bg.

 

Предишна НА ТЕЛЕФОНА, ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНАТА, ГРАЖДАНИ ПРЕДЛАГАТ ПОДСЛОН И ХРАНА ЗА БЕЖАНЦИ ОТ УКРАЙНА
Следваща БЪЛГАРИ И УКРАИНЦИ ОРГАНИЗИРАХА МОЛЕБЕН ЗА МИР В КАТЕДРАЛНИЯ ХРАМ "СВЕТИ ДИМИТЪР" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЛЕСТЯЩО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БАЛЕТНА ШКОЛА „АДАЖИО“ НА МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ В АЛБЕНА

От 19.06 до 23.06 в к-с Албена се проведе международен фестивал на изкуствата “ Утринна звезда “ на който взеха участие представители от България, Молдова, Украйна, Русия, Македония и Грузия.

Новини Сливен

МЪЖ Е НАМЕРЕН МЪРТЪВ В ДОМА СИ

46-годишен мъж е открит мъртъв в дома си в събота вечерта, научи Sliveninfo. Съседи го открили в къщата му в село Чинтулово. По първоначална информация няма данни за насилствена смърт.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Една сутрин съпругът се върнал от няколкочасово ловене на риба и легнал да дремне. Въпреки, че не била наясно с особеностите на езерото, съпругата се качила в лодката. Тя