САМО МАРИЯ ГРИГОРОВА СЕ ВЪЗДЪРЖА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ ДОГОВОРА НА ЖАНЕТА СТОЙЧЕВА КАТО ДИРЕКТОР  НА ПРЕДПРИЯТИЕ „ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ”
май 11, 2022 2159 Прегледи

САМО МАРИЯ ГРИГОРОВА СЕ ВЪЗДЪРЖА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ ДОГОВОРА НА ЖАНЕТА СТОЙЧЕВА КАТО ДИРЕКТОР НА ПРЕДПРИЯТИЕ „ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ”

Само общинската съветничка Мария Григорова се въздържа при гласуване на предложението Жанета Стойчева да остане още 3 години директор на общинско предприятие „Общински пазари” в Сливен. Гласуването стана в комисията по Оперативен контрол на местния парламент. Останалите 6-ма члена гласуваха „За”.

Предложението за удължаване на договора идва от кмета Стефан Радев. Над 1,3 млн. лева са влезли в общинската хазна от „Общински пазари” през миналата година. Средната работна заплата в дружеството е над 1000 лв.

Комисията по „Оперативен контрол” гласува за удължаване на договора на Даниела Йорданова, като директор на общинското предприятие „Земеделие и гори”. Въздържали се бяха Мария Григорова и председателят на комисията Мустафа Мустафов.

Предишна 140 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ ОТБЕЛЯЗВА ДНЕС ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ" В СЛИВЕН
Следваща ОТБОРИ ОТ 11 СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА СЕ ВКЛЮЧИХА В СЪСТЕЗАНИЕТО „ПИША И ЧЕТА ПРАВИЛНО“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КРАСИМИРА БАКАЛОВА Е НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „АРГИРА ЖЕЧКОВА“ ЗА 2019 Г.

Красимира Бакалова е тазгодишният носител на наградата „Аргира Жечкова“. Тя е учител от СУ „Константин Константинов“ в Сливен. Активен културен деец и общественик. Номинацията на Красимира Бакалова е направена от

Новини Сливен

55-ГОДИШНА ВЕЛОСИПЕДИСТКА ПОЛУЧИ ТЕЖКО СЧУПВАНЕ СЛЕД КАТАСТРОФА

На  12 март, в 17,10 часа в РУ-Нова Загора,  е получено съобщение за настъпило пътно произшествие на кръстовището с улици “ Сливница“ и “ Изворна“  в град Нова Загора.   Лек

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

През последното денонощие в област Сливен бяха излекувани 86 души. Те са почти два пъти повече спрямо заболелите жители на областта през същия период, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Сред новодиагностицираните