САМО МАРИЯ ГРИГОРОВА СЕ ВЪЗДЪРЖА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ ДОГОВОРА НА ЖАНЕТА СТОЙЧЕВА КАТО ДИРЕКТОР  НА ПРЕДПРИЯТИЕ „ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ”
май 11, 2022 2405 Прегледи

САМО МАРИЯ ГРИГОРОВА СЕ ВЪЗДЪРЖА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ ДОГОВОРА НА ЖАНЕТА СТОЙЧЕВА КАТО ДИРЕКТОР НА ПРЕДПРИЯТИЕ „ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ”

Само общинската съветничка Мария Григорова се въздържа при гласуване на предложението Жанета Стойчева да остане още 3 години директор на общинско предприятие „Общински пазари” в Сливен. Гласуването стана в комисията по Оперативен контрол на местния парламент. Останалите 6-ма члена гласуваха „За”.

Предложението за удължаване на договора идва от кмета Стефан Радев. Над 1,3 млн. лева са влезли в общинската хазна от „Общински пазари” през миналата година. Средната работна заплата в дружеството е над 1000 лв.

Комисията по „Оперативен контрол” гласува за удължаване на договора на Даниела Йорданова, като директор на общинското предприятие „Земеделие и гори”. Въздържали се бяха Мария Григорова и председателят на комисията Мустафа Мустафов.

Предишна 140 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ ОТБЕЛЯЗВА ДНЕС ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ" В СЛИВЕН
Следваща ОТБОРИ ОТ 11 СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА СЕ ВКЛЮЧИХА В СЪСТЕЗАНИЕТО „ПИША И ЧЕТА ПРАВИЛНО“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ЛЕКАРКА ПОЧИНА ОТ КОРОНАВИРУС

Истинска трагедия разтърси града под Сините камъни. Сливенска лекарка почина от коронавирус, съобщиха в събота сутринта от НОЩ. 43-годишната д-р И. Иванова, която бе инфекционист и лекуваше болните от коронавирус

Новини Сливен

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ЗАСЕДАВА СЕДМИЦА ПО – РАНО

Общински съвет – Сливен ще проведе редовно заседание на 21 юни, а не в края на месеца, както повелява традицията. „Това се налага заради сроковете в различни предложения“, заяви пред 

Новини Ямбол

МАГАЗИН NEW YORKER СТЪПВА В ЯМБОЛ

Магазин New Yorker отваря врати на 18 Март в Ритейл Парк Ямбол. Магазинът разполага с близо 1000 кв.м. търговска площ, изключително богат асортимент и актуалните трендове! По случай откриването New Yorker предоставя на своите клиенти специални