САМО ЕДИН НОВ СЛУЧАЙ НА COVID-19  ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
31.08.2020 999 Прегледи

САМО ЕДИН НОВ СЛУЧАЙ НА COVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

В община Сливен през последната седмица – от 24 до 30 август, е регистриран един нов случай на коронавирус. Броят на излекуваните лица е 6, няма починали.

Към момента активните случаи са 9.

За справка, от предходната седмица – от 17 до 23 август, потвърдените случаи на заразяване са били 7. Излекувани са 12 души, един починал. Активните случаи са били 14.

От началото на разпространението на коронавируса в община Сливен общият брой на заразените е 284. Излекувани са 254. 21 са починали.

Община Сливен продължава с усилията за недопускане повишаване на заболяемостта. Необходимо е гражданите да спазват противоепидемичните мерки – физическа дистанция, носене на маски в закрити помещения, често миене на ръцете и дезинфекция.

Предишна ЕТО КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ НА 12 СЕПТЕМВРИ СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ИМА ЗАДЪРЖАН ЗА ПОЖАРА КРАЙ СЕЛИМИНОВО /обновена/

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТЕЦ ИВАН Е ПРИЕТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В РЕАНИМАЦИЯТА НА СЛИВЕНСКАТА БОЛНИЦА

Сливенският свещеник отец Иван Янков, който протестира срещу касацията на избор на нов митрополит, гладувайки повече от 7 денонощия, е приет за лечение в Отделението по реанимация на областната болница.

Новини Сливен

ХВАНАХА КРАДЕЦ НА МАРКОВО УИСКИ ОТ МАЛКАТА „БИЛЛА“

Хванаха крадец на марково уиски от магазин „Билла“, който се намира до галерията „Сирак Скитник“, научи Sliveninfo. Иде реч за мъж, който успял на шест пъти да изнесе по една

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖ, ИЗВЪРШИЛ ГРАБЕЖ НА ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР

По искане на Районна прокуратура – Сливен бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Милен А. Той е обвинен за това, че на 31.01.2020 г. в с. Тополчане,