РЪКОВОДСТВОТО НА ЮИДП С ПОЗДРАВ ЗА ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК – НИКУЛДЕН
06.12.2022 578 Прегледи

РЪКОВОДСТВОТО НА ЮИДП С ПОЗДРАВ ЗА ГОЛЕМИЯ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК – НИКУЛДЕН

Днес отбелязваме един от най-големите християнски празници в календара на българската православна църква – Свети Николай Мирликийски – Чудотворец.

В този светъл ден пожелаваме на всички Вас здраве и благоденствие!

През целия си живот Св. Николай Чудотворец е бил пример на добродетелност. Бил е символ на силата и смелостта. Нека живеем отговорно в съзидателност, добротворство и мир!

Пожелаваме на специалистите и служителите в банковото дело здраве, които днес отбелязват професионалния си празник, високи финансови постижения и стабилност.

На моряците и рибарите желаем наслука, попътен вятър, богат улов и спокойно море!

На всички именици, които празнуват днес, пожелаваме здраве, късмет, воля и увереност във всяко ново начинание! Нека Свети Николай донесе мир, радост и благополучие във всеки дом!

Честит Никулден!

 

Предишна КМЕТЪТ НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПОСРЕЩНА СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ
Следваща ОТЛОЖИХА ИЗБОРА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

20 КГ. НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН БЯХА ОТКРИТИ В КОЛА НА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН

20 килограма нелегален тютюн е иззет при операция на полицията в Сливен. Акцията е осъществена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен по линия „Акцизи“. На 11

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧВАТ ЗАСИЛЕНИТЕ РЕМОНТИ ПО ГРАДСКАТА УЛИЧНА МРЕЖА В НОВА ЗАГОРА

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и нейният екип инспектираха ремонтите в гр. Нова Загора на 20 март 2023 г. На приключване са мащабни проекти, в резултат на които

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА ДНЕС С КОМАНДИРА НА ЧЕРНОМОРСКИ ПОМОЩЕН ЕКИП ПОЛК. УЕСЛИ МЪРИ

Кметът Стефан Радев посрещна днес в кабинета си командира на Черноморски помощен екип полковник Уесли Мъри. В рамките на разговора участниците обсъдиха възможностите за партньорство в социалната и културната сфера.