РЪКОВОДСТВОТО НА „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ ПРАВИ ДЕСАНТ В СЛИВЕН
27.05.2024 1185 Прегледи

РЪКОВОДСТВОТО НА „СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ“ ПРАВИ ДЕСАНТ В СЛИВЕН

Ваня Григорова и Мая Манолова идват в Сливен и Нова Загора този четвъртък. Ръководителките на коалиция „Солидарна България“ ще имат множество срещи. Заедно с тях ще бъдат Георги Кадиев и Никола Вапцаров, водачи на листи в коалицията.

в 10.30 ч на 30 май Григорова и Манолова ще се срещнат със симпатизанти в Нова Загора. От 13 ч е пресконференцията в клуба на БТА в Сливен. В 14 ч ръководството на коалицията ще има среща с колектива на сливенска фирма. Следват среща с листата на „Солидарна България“ и разходка по ларгото. В 18 ч в четвъртък ръководството на коалицията ще има срещи със симпатизанти в зала „Галерия“ на хотел „Национал“ в Сливен.

Навсякъде гостите ще бъдат придружаване от водача на листата на „Солидарна България“ в Сливен Минчо Афузов и 2-рия в листата Стефан Пасков.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ТАТЯНА СУЛТАНОВА: ЧИСТОТАТА НА ВЪЗДУХА В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е И ЩЕ БЪДЕ МОЙ ПРИОРИТЕТ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ С ОФИСИ В ЯМБОЛ И СЛИВЕН

Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха градовете Ямбол и Сливен и откриха офиси на ПП „Републиканци за България“. При откриването на офисите бе отслужен водосвет. След церемониите се проведоха и

Новини Сливен

2-ГОДИШНО ДЕТЕ НАМЕРИ СМЪРТТА СИ В ИНДУСТРИАЛНАТА ЗОНА

На 24 октомври, в 11,40 часа, в дежурната част на РУ-Сливен е получен сигнал от ЦСМП-Сливен за починало дете на 2 години. От проведените оперативно- издирвателни действия от служители на

Новини Сливен

КОЛЕДНИЯТ БАЗАР В СЛИВЕН ЗАПОЧВА НА 18 ДЕКЕМВРИ

Жители и гости на Сливен ще имат възможност да посетят предстоящия Коледен базар. Той ще се проведе в дните от 18 до 25 декември и ще бъде разположен по бул.