РУТИНА И АМБИЦИЯ СЕ СЪЧЕТАВАТ В ПРАКТИКАТА НА Д-Р ИЛКО ТОДОРОВ
25.05.2021 2747 Прегледи

РУТИНА И АМБИЦИЯ СЕ СЪЧЕТАВАТ В ПРАКТИКАТА НА Д-Р ИЛКО ТОДОРОВ

Общопрактикуващите лекари д-р Илко Тодоров и д-р Радина Ичеренска сформираха страхотен екип. Д-р Тодоров със своята рутина и д-р Ичеренска с амбицията на млад лекар. Двамата на практика доказват, че джипитата са основната база на родното здравеопазване. Всеки ден през кабинета им, който се намира на 1 етаж в ДКЦ – 1, преминават десетки пациенти. Всеки със своите болежки и проблеми. Лекарите обаче намират добра дума и лек за всеки го.

„До момента сме ваксинирали над 200 наши пациенти. Имаме график, който следваме неотлъчно. Ваксинацията е единственият изход за решаване на проблема с пандемията”, категорични са д-р Тодоров и д-р Ичеренска.

Предишна  В СЛИВЕН ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ДВА НОВИ СОЦИАЛНИ ЦЕНТЪРА
Следваща АТАНАС ЗАФИРОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА БСП В СЛИВЕН, КОЛЬО МИЛЕВ В ТЪРГОВИЩЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

И СТАТИСТИЦИТЕ В СЛИВЕН ПРОТЕСТИРАТ

На 14 юли 2023 г. от 8.00 часа пред сградата на Отдел Статистически изследвания – Сливен се проведе протест на служителите на Националният статистически институт. В отдела работят 16 служители.

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТПРАВЯ ПОКАНА ЗА СРЕЩА, ПОСВЕТЕНА НА РАЗВИТИЕТО НА АГРАРНИЯ СЕКТОР

Уважаеми производители и предприемачи, Уважаеми представители на медиите, Като областен управител имам удоволствието да Ви поканя на среща, посветена на развитието на аграрния сектор в област Сливен. На нея ще

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ” ЕООД – СЛИВЕН

  Уведомяваме пътниците ползващи линия № 7 , че от 28.03.2022г. автобусите ще се движат със следните часове на тръгване: В делничните дни: от подстанция „Комуна” – 6:00, 6:25, 6:55,