РУМЕН РАДЕВ ОТ СЛИВЕН ДЕФИЛИРА ЗА ВЕРСАЧЕ В МИЛАНО
март 26, 2023 2928 Прегледи

РУМЕН РАДЕВ ОТ СЛИВЕН ДЕФИЛИРА ЗА ВЕРСАЧЕ В МИЛАНО

Румен Радев е успешен модел, в момента работи като учител по физическо в Сливен. Но не президентът, а негов адаш.

Младият мъж винаги предизвиква интерес, когато се представи, разказа той пред bTV. Най-забавно било, когато си поръчва храна по телефона, макар да не му я доставяли по-бързо заради респектиращата фамилия.

Обяснява, че няма нищо общо с държавния глава, а е кръстен на дядо си, като дори носи и трите му имена – Румен Димитров Радев.

Румен Радев от Сливен е джудист, спортната му кариера обаче прекъсва заради контузия. Първоначално се чувствал като останал на улицата, бил сринат психически. Тогава дошло предложението да стане модел и така замивал за Милано. През 2020 г. участва в модно ревю с колекцията на Версаче.

На въпрос какво е общото между Сливен и Милано отговорът на младия Радев е: „Абсолютно нищо“. Допаднало му, че там никой не се интересува откъде идваш, важното е да си свършиш работата, всеки ти демонстрира нужното уважение. Сравнява донякъде моделството със спорта, защото трябва да си подготвен най-вече физически. В Испания и в Лондон още има билбордове с негови снимки.

Ковид спира работата му през 2020 г., така се връща в родния Сливен и става учител по физическо в училище „Константин Константинов“. Това е най-отговорната работа, която съм вършил в живота си, казва Радев. И най-голямото предизвикателство – отговорността пред децата, да ги научи да имат цели в живота си, да си преследват мечтите. Учи ни и на дисциплина и воля, коментират децата. А той признава, че е много трудно да си и приятел с тези, които учиш на дисциплина.

Румен Радев казва, че ще му е много трудно да остави децата и остава засега в Сливен. Не следи изкъсо изявите на президента Радев, но важни изявления не пропуска. Не пропуска и да гласува.

Различна личност съм, не ми пречи съвпадението. Искам да направя така, че като чуят името на президента, да не се сещат само за него, казва още младият мъж.

 

„24 часа“

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АКЦЕНТ ВЪРХУ ТЕАТРАЛНИЯ ПЛАКАТ ПРЕД ПРАГА НА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ТЕАТЪРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР СЕ ЗАБИ В ПАРКИРАН АВТОМОБИЛ В КОТЕЛ

Водач в алкохол над 1,2 промила е причинил пътно произшествие в град Котел. На 21 юли, около 18,20 часа, 34-годишен мъж от град Котел, водач на лек автомобил „Ситроен Ксара“,

Новини Сливен

СЛИВЕНИНФОНЕТ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЛИВЕН С ПРАЗНИКА НА ГРАДА

„СливенИнфонет поздравява своите клиенти и всички граждани на град Сливен с настъпващият празник на града- Димитровден! Пожелава им много здраве,щастие и благополучие! Като компания създадена от сливналии, ориентирана изцяло към

Новини Сливен

АСОЦИАЦИЯТА НА УЧИЛИЩАТА ПО МОДА ПРОВЕЖДАТ ТРИДНЕВЕН ФОРУМ В СЛИВЕН

Националната асоциация на училищата по мода „Росица Иванова“ /НАУМ/ си даде среща в Сливен, за да обсъди актуалните предизвикателства в професионалното образование, да формира тенденции в развитието му, които да