РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ПОСЕТИХА ЦЕНТРАЛАТА НА БСП В СЛИВЕН

РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ПОСЕТИХА ЦЕНТРАЛАТА НА БСП В СЛИВЕН

Заместник-председателят и водач на листата с кандидати за народни представители на БСП в Сливен Атанас Зафиров посрещна кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в партийната централа на социалистите в града, където се срещнаха с членове и симпатизанти на левицата.

„Заедно с Вас започнахме промяната на България и борбата със завладяната държава. От изхода на тези избори зависи дали олигархията, завладяла страната на всички нива, ще се върне на власт или окончателно ще изчезне в историята като един порочен управленски модел. На 14 ноември трябва да вземем важни решения. Предстои ни избор за нашето бъдеще. От нас зависи България да тръгне по своя демократичен път на развитие“, заяви Румен Радев.

По думите му страната има нужда от независима президентска институция, която да не се кланя на силните на деня и да не обслужва олигархичните кръгове, а да отстоява интересите на народа.

„В тези трудни времена нямаме нужда от самозвани обединители, а от смел и решителен президент, който може да брани интереса на страната и българския народ. Ние, от БСП, твърдо заставаме зад Румен Радев и Илияна Йотова и вярваме, че заедно можем да постигнем това, за което се борихме, както в парламента, така и по площадите, а именно – разграждането на паралелната държава“, заяви Атанас Зафиров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КАК БИСТРАТА ВОДИЦА СТАВА МЪТНА ВОДИЦА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА КОСТА КАРАНАШЕВ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАР

Уважаеми госпожи и господа, специалисти от системата на здравеопазването, В Деня на българския лекар и светлия празник на Свети Йоан Рилски Чудотворец бих искал да Ви поздравя с вашия професионален

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ХРИСТО ХРИСТОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ФЕДЕРАЦИЯТА НА КАРАКАЧАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

Скъпи приятели, На прага сме на светли празници. Искам да поздравя всички каракачани в Сливен и страната, пожелавайки им много здраве и семейно щастие. През изминалата година нашата федерация показа,

Новини Сливен

БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ ДАРЯВА 5000 ЛЕВА НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПОЧИНАЛАТА Д-Р ИВАНОВА ОТ СЛИВЕН

Българският лекарски съюз стартира дарителска кампания за набиране на средства за семействата и близките на починалите медици в битката с COVID-19. Първата вноска по сметката в размер на 5000 лв.