РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ПОСЕТИХА ЦЕНТРАЛАТА НА БСП В СЛИВЕН

РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ПОСЕТИХА ЦЕНТРАЛАТА НА БСП В СЛИВЕН

Заместник-председателят и водач на листата с кандидати за народни представители на БСП в Сливен Атанас Зафиров посрещна кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в партийната централа на социалистите в града, където се срещнаха с членове и симпатизанти на левицата.

„Заедно с Вас започнахме промяната на България и борбата със завладяната държава. От изхода на тези избори зависи дали олигархията, завладяла страната на всички нива, ще се върне на власт или окончателно ще изчезне в историята като един порочен управленски модел. На 14 ноември трябва да вземем важни решения. Предстои ни избор за нашето бъдеще. От нас зависи България да тръгне по своя демократичен път на развитие“, заяви Румен Радев.

По думите му страната има нужда от независима президентска институция, която да не се кланя на силните на деня и да не обслужва олигархичните кръгове, а да отстоява интересите на народа.

„В тези трудни времена нямаме нужда от самозвани обединители, а от смел и решителен президент, който може да брани интереса на страната и българския народ. Ние, от БСП, твърдо заставаме зад Румен Радев и Илияна Йотова и вярваме, че заедно можем да постигнем това, за което се борихме, както в парламента, така и по площадите, а именно – разграждането на паралелната държава“, заяви Атанас Зафиров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КАК БИСТРАТА ВОДИЦА СТАВА МЪТНА ВОДИЦА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАМЕРИХА НАРКОТИЦИ ПРИ ПРОВЕРКА НА КОЛА НА „НОВОСЕЛСКИ МОСТ“ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от служители на група „Охрана на обществения ред“ по време на патрулна дейност в град Сливен. На 5 април до „Новоселски мост“ е извършена проверка

Новини Сливен

ЛЮБО НЕЙКОВ ЩЕ ГОСТУВА С „ГОЛЕМАНОВ“ В СЛИВЕН

Една от най-емблематичните сатирични комедии  „Големанов” събира на една сцена плеяда звезди на родния театър – Любо Нейков, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мария Статулова, Красимир Ранков, Стефан Рядков и др.

Новини Сливен

5200 ДЕЦА ОТ ОБЩИНАТА УЧАСТВАХА В ПРЕВАНТИВНИ ДЕЙНОСТИ ЗА СПОРТ, ТВОРЧЕСТВО, ЕКОЛОГИЯ, ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНО ДВИЖЕНИЕ

Близо 5200 ученици се включиха през учебната година в превантивните дейности на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Общината, отчете Комисията. По 31 превантивни