РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ИДВАТ УТРЕ В СЛИВЕН

РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА ИДВАТ УТРЕ В СЛИВЕН

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще посетят Сливен в петък, 5 ноември. Това съобщи за Sliveninfo общинският съветник  Васил Петров, в качеството си на областен координатор на Инициативния комитет за издигане на Радев и Йотова за втори мандат.

Срещата на Радев и Йотова със сливналии ще е планирана за 15.15 часа до шадраваните, пред източния вход на Община Сливен.

От 16 часа президентът Румен Радев ще има среща с представители на бизнеса от Сливен и Ямбол. Проявата ще се състои в зала „Зара“ на Военен клуб – Сливен.

По същото време вицепрезидентът Илияна Йотова ще се срещне с актива на БСП в Сливен.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ОБСЪДИ С КАНДИДАТ - ДЕПУТАТИ ПРИОРИТЕТИ НА СЛИВЕН И ОБЛАСТТА
Следваща СЛИВНАЛИЯТА ПРОФ. ИВАН РУСЕВ СРЕД НОВОИЗБРАНИТЕ ЧЛЕН - КОРЕСПОНДЕНТИ НА БАН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

Общинската погребална агенция в Сливен няма да получи исканите от нейния управител Георги Киров 25 000 лева. Това показа проучване на Sliveninfo сред различните групи общински съветници. Преди две седмици

Новини Сливен

ТРИМА МЪЖЕ И ДВЕ ЖЕНИ СА ЗАДЪРЖАНИТЕ ПО ВРЕМЕ НА НАРКОСДЕЛКА В СЛИВЕН

Sliveninfo вече съобщи за полицейската акция в кв. „Ново село“. Днес стана ясно, че задържаните са петима – трима мъже и две жени. Ето и информацията на МВР-Сливен: На 30

Новини Сливен

ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ С ДРОГА

Двама водачи с наркотични вещества са установени от полицейски служители в град Сливен. На 26 февруари, около 14,15 часа е извършена проверка на водача на лек автомобил „Мерцедес 190“- И.З.(28г.)