РУМЕН ИВАНОВ: НОВОИЗГРАДЕНИЯТ БУЛЕВАРД „ХАДЖИ ДИМИТЪР” ВЕЧЕ ИМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

РУМЕН ИВАНОВ: НОВОИЗГРАДЕНИЯТ БУЛЕВАРД „ХАДЖИ ДИМИТЪР” ВЕЧЕ ИМА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Новоизграденият булевард „Хаджи Димитър”, който на този етап е най-модерният в Сливен, вече има видеонаблюдение. Това съобщи пред Sliveninfo зам.-кметът по финансите на Община Сливен Румен Иванов.

„По този начин се повишава сигурността на гражданите, а това е наш приоритет като ръководство на общината”, каза Иванов.

На утрешната сесия на Общинския съвет се очаква да бъдат отпуснати средства за видеонаблюдение в селата Ковачите, Калояново, Николаево, Чокоба, Струпец и Бинкос. Така почти всички села на Община Сливен, които са в равнината, ще имат видеонаблюдение.

„Веднага след това започваме изграждането на видеонаблюдение в балканските села, където в момента проблем е липсата на интернет връзка. До края на мандата в Община Сливен няма да има село без видеонаблюдение”, бе категоричен Румен Иванов.

Предишна В ДКЦ–2 ЩЕ РАБОТИ ВАКСИНАЦИОНЕН КАБИНЕТ
Следваща ХЮСЕИН, КОЙТО МОЖЕ ДА ЛЕЖИ 20 ГОДИНИ В ЗАТВОРА, ОСТАВА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТНОВО ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПО УЛИЦИТЕ НА СЛИВЕН

Притежание на наркотици, управление след употреба на наркотични вещества и неправоспособни са установили полицейски служители на територията на РУ- Сливен в хода на специализирана операция във връзка със студентския празник-8-декември.

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ, БСП: В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ОТСТОЯВАХМЕ ЕДИН И СЪЩИ МОДЕЛ НА ПОВЕДЕНИЕ И ПОЛИТИКИ

„Единствено нашата коалиция има завършена стратегическа програма за развитието на България. Имаме готова управленска програма за следващите 100 дни на този кабинет. В нашите листи са най-подготвените и добри професионалисти,

Новини Сливен

ГОЛФ УДАРИ МЪЖ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В СЛИВЕН

На 28 юни, в 07,30 часа, на кръстовище с булевардите „Братя Миладинови“ и „Цар Симеон“ в град Сливен, е възникнало пътно произшествие с пострадал пешеходец. Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван