РУМЕН ИВАНОВ: НЕ Е МОРАЛНО ЧОВЕШКА ТРАГЕДИЯ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ

РУМЕН ИВАНОВ: НЕ Е МОРАЛНО ЧОВЕШКА ТРАГЕДИЯ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ

Ръководството на Община Сливен се противопоставя на опитите за политизиране на инцидента в квартал „Надежда“. Заместник-кметът Румен Иванов заяви, че извличането на политически дивиденти на гърба на човешката трагедия е недопустимо и неморално.

„Ние почистваме ежедневно това място, на което от години се изхвърлят отпадъци. На следващия ден отново се струпват купища боклуци. Опитите да се извлекат политически дивиденти са проява на лош вкус и липса на морал. Самите жители на квартал „Надежда“ заявиха, че ситуацията е такава повече от 15 години и атаките срещу общината от хора, които искат да бъдат част от нея, са неприемливи“, каза Румен Иванов.

Той информира, че в сравнение с предходния мандат, през последните четири години в квартал „Надежда“ се чисти по-често.

Предишна ДЕКЛАРАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЛАСТНИТЕ МНОГОПРОФИЛНИ БОЛНИЦИ ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ
Следваща ДИАНА ДЕЛЧЕВА ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО КМЕТСКИ НАМЕСТНИК НА КВАРТАЛ "НАДЕЖДА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА ГРАБЕЖ СА ЗАДЪРЖАНИ В СЛИВЕН

Служители на РУ-Сливен са задържали двама за грабеж. Сигналът е подаден на  25 декември около 19,30 часа. Двама младежи на 20 и 17 години от град Сливен, след като са

Новини Сливен

БЛИЗО 200 СЕМЕЙСТВА ПОЛУЧИХА ПРОДУКТИ ОТ ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

182 семейства получиха продукти от първа необходимост, осигурени от Общинската хранителна банка до момента. Доброволците започнаха раздаването на пакетите във вторник и ще продължат на 21 април, след великденските празници.

Новини Сливен

ТИТЛА И СРЕБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА СЛИВЕН В САМБОТО, СПЕЧЕЛИХА ГИ ИЛИНА СТОЯНОВА И ЯНИЦА ПЕТКОВА

Илина Стоянова и Яница Петкова се завърнаха със златно и сребърно отличие от Европейското първенство по самбо за юноши и девойки до 18 и до 20 години в Прага /Чехия/. Двете девойки