РУМЕН БОЗУКОВ ОГЛАВИ ДВИЖЕНИЕ 21 В ОБЛАСТ СЛИВЕН
август 7, 2019 4264 Прегледи

РУМЕН БОЗУКОВ ОГЛАВИ ДВИЖЕНИЕ 21 В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Румен Бозуков е новият председател на Движението 21 в Област Сливен, научи Sliveninfo.Той е юрист и икономист по образование, женен с 3 деца. В момента Бузуков е юрисконсулт в местна фирма, занимаваща се с преработка на вълна.

Бозуков обяви, че възнамерява да се включи в изборите тази есен като вероятно ще търси подходящ коалиционен партньор за целта. Той симпатизира на новосъздадената коалиция „Заедно за Сливен“, като очаква да седне  на масата за преговори с нейното ръководство.

Румен Бозуков обяви социалната политика за акцент в своята дейност.

Движение 21 е с лидер Татяна Дончева. Местните избори в Сливен ще бъдат първото политическо предизвикателство пред новия председател на структурата под Сините камъни.

Предишна ПИЯН И ДРОГИРАН СА ЗАЛОВЕНИ ЗАД ВОЛАНА В СЛИВЕН
Следваща ВРЕМЕННО Е ПРЕУСТАНОВЕНО ДВИЖЕНИЕТО ЗА АВТОМОБИЛИ В ЧАСТ ОТ КВ. "КЛУЦОХОР"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАНА МЛАДЕЖ, НАРЯЗАЛ ГУМИТЕ НА БМВ

Полицейски служители на РУ-Твърдица са задържали 19-годишен младеж, срязал четирите гуми на лек автомобил „БМВ“. Около 13,20 часа на 24 декември е подаден сигнал за причинени материални щети по лек

Новини Сливен

ЧИЕ Е ТОВА ОКО?

Едно око се появи над Сливен в петък вечер. Читатели на Sliveninfo ни изпратиха снимки, правени на бул. „Панайот Хитов“. Въпросът е Чие е това око?

Новини Сливен

ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТПУСКА ЧАСТ ОТ СРЕДСТВАТА, НЕОБХОДИМИ ЗА РЕМОНТ НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ЗВЕЗДИЦА“

Правителството отпуска 289 000 лева за саниране на детска градина „Звездица“ в Сливен. Това стана днес по време на заседание на Министерския съвет. Средствата ще бъдат прибавени към необходимата сума за