РУМЕН БОЗУКОВ Е КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

РУМЕН БОЗУКОВ Е КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

Местна коалиция „Движение заедно за промяна“ обяви своя кандидат за кмет на Сливен. Той се казва Румен Бозуков и областен лидер на ПП „Движение 21“. Това съобщиха за  Sliveninfo от ръководството на коалицията.

„Обявяваме нашия кандидат с три дни по-рано от очакваното, заради големия интерес в обществото“, казаха от коалицията.

45-годишният Румен Иванов Бозуков е икономист и юрист по образование. Възпитаник е на ПМГ „Добри Чинтулов“ в Сливен. Румен Бозуков завършва икономика във Варна и право в УНСС в столицата. В момента е юрисконсулт в частна фирма в Сливен.

„За мен Сливен е кауза. Тук съм роден и тук, под Сините камъни отглеждаме своите три деца, заедно с моята съпруга. Искаме нашият град да се развива така, че един ден децата ни да се връщат в него“, сподели Румен Бозуков.

Който се гордее със своите родители. Майка му е бивш данъчен инспектор в НАП – Сливен, а баща му преди години ръководеше пожарната в Сливенска област.

Румен Бозуков се очертава да е единственият кандидат за кмет на Сливен, който ще се бори за поста за първи път. Което посвоему го прави привлекателен за избирателя.

В началото на август той за първи път стъпи в политиката, оглавявайки Движение 21 в Сливен.

„Надявам се хората да разберат, че нашият град има нужда от нови идеи, осъществявани от нови хора. Не приемам едни и същи да бъдат вечните кандидати за градоначалници. По този начин се лишават гражданите на Сливен от един по-качествен избор“, заявява Бозуков, чието основно притеснение днес е обезлюдяването на града.

Като част от листата на съветници на МК „Движение заедно за промяна“ той очаква бъдещият общински съвет да бъде по-качествен от сегашния и в него да влязат хора с добро образование и висок морал.

„Всички ние, които заставаме искаме подкрепата на нашите съграждани, трябва да защитаваме техните интереси“, счита Румен Бозуков. И се надява коалицията, чиито кандидат за кмет е той, да постигне оптимален резултат.

Румен Бозуков се чувства най-добре в компанията на своите три деца, две от които са близнаци. Обича да спортува. Волейболът е любимият му спорт. Член е на клуба на ветераните по волейбол в Сливен.

Предишна ВОЕНЕН ХЕЛИКОПТЕР СЕ ВКЛЮЧИ В ГАСЕНЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОЖАР КРАЙ КОТЕЛ
Следваща ПРОДЪЛЖАВАТ ДЕЙНОСТИТЕ ПО АСФАЛТИРАНЕ И ПОДМЯНА НА ТРОТОАРНИТЕ НАСТИЛКИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН И АНТИЧНА КРЕПОСТ ТУИДА СА НОМИНИРАНИ ЗА НАГРАДИТЕ BULGARIEN TRAVEL AWARDS

Община Сливен и Антична крепост Туида са сред номинирани участници за наградите Bulgarian Travel Awards. Това съобщиха от крепост Туида.  Те са номинирани в две от категориите:   Туристическа община на

Новини Сливен

НОРМАЛНА ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ Е ОБСТАНОВКАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Спокойна е зимната обстановка на територията на община Сливен. Планинската част е под снежна покривка, като в Раково е най-голяма – 50 см. В равнинната част има валежи от дъжд,

Новини Сливен

„СЛИВЕН БАСКЕТ“ ОСТАНАХА ДЕВЕТИ НА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО

“Академик Бултекс 99” спечели титлата от Държавното първенство по баскетбол за момчета до 14 години. На финала пловдивчани победиха „Балкан”със 76:66 точки. „Академик” завършва сезона без нито една загуба в