РУМЕН БОЗУКОВ Е КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

РУМЕН БОЗУКОВ Е КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА МК „ДВИЖЕНИЕ ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

Местна коалиция „Движение заедно за промяна“ обяви своя кандидат за кмет на Сливен. Той се казва Румен Бозуков и областен лидер на ПП „Движение 21“. Това съобщиха за  Sliveninfo от ръководството на коалицията.

„Обявяваме нашия кандидат с три дни по-рано от очакваното, заради големия интерес в обществото“, казаха от коалицията.

45-годишният Румен Иванов Бозуков е икономист и юрист по образование. Възпитаник е на ПМГ „Добри Чинтулов“ в Сливен. Румен Бозуков завършва икономика във Варна и право в УНСС в столицата. В момента е юрисконсулт в частна фирма в Сливен.

„За мен Сливен е кауза. Тук съм роден и тук, под Сините камъни отглеждаме своите три деца, заедно с моята съпруга. Искаме нашият град да се развива така, че един ден децата ни да се връщат в него“, сподели Румен Бозуков.

Който се гордее със своите родители. Майка му е бивш данъчен инспектор в НАП – Сливен, а баща му преди години ръководеше пожарната в Сливенска област.

Румен Бозуков се очертава да е единственият кандидат за кмет на Сливен, който ще се бори за поста за първи път. Което посвоему го прави привлекателен за избирателя.

В началото на август той за първи път стъпи в политиката, оглавявайки Движение 21 в Сливен.

„Надявам се хората да разберат, че нашият град има нужда от нови идеи, осъществявани от нови хора. Не приемам едни и същи да бъдат вечните кандидати за градоначалници. По този начин се лишават гражданите на Сливен от един по-качествен избор“, заявява Бозуков, чието основно притеснение днес е обезлюдяването на града.

Като част от листата на съветници на МК „Движение заедно за промяна“ той очаква бъдещият общински съвет да бъде по-качествен от сегашния и в него да влязат хора с добро образование и висок морал.

„Всички ние, които заставаме искаме подкрепата на нашите съграждани, трябва да защитаваме техните интереси“, счита Румен Бозуков. И се надява коалицията, чиито кандидат за кмет е той, да постигне оптимален резултат.

Румен Бозуков се чувства най-добре в компанията на своите три деца, две от които са близнаци. Обича да спортува. Волейболът е любимият му спорт. Член е на клуба на ветераните по волейбол в Сливен.

Предишна ВОЕНЕН ХЕЛИКОПТЕР СЕ ВКЛЮЧИ В ГАСЕНЕТО НА ГОЛЕМИЯ ПОЖАР КРАЙ КОТЕЛ
Следваща ПРОДЪЛЖАВАТ ДЕЙНОСТИТЕ ПО АСФАЛТИРАНЕ И ПОДМЯНА НА ТРОТОАРНИТЕ НАСТИЛКИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВА ПРИДОБИВКА ЗА ДЕЦАТА ОТ ОУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ В СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА

Стая за занимания по интереси беше открита днес в Основно училище „Братя Миладинови“ в с. Злати войвода. Изграждането е финансирано с 9 303 лева по Националната програма „Осигуряване на съвременна образователна

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧНА ПРЕМАХВАНЕТО НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ В СИНЯТА ЗОНА

Община Сливен започна премахването на незаконните гаражи в синята зона на централната част. За целта е наета фирма „Бул-гейт“. „Не сме си поставяли срок за премахването на гаражите“, заяви пред

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ СЕ ОТКАЗВА ОТ НАДПРЕВАРАТА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП – СЛИВЕН

Народният представител генерал Кольо Милев, който е бивш кмет на Сливен, се отказва от надпреварата за председател на БСП в общината. „Официално ще си направя отвода в петък, но вие