РОСИЦА НЕНОВА ОГЛАВИ РАЙОНЕН СЪД – НОВА ЗАГОРА
юни 25, 2021 298 Прегледи

РОСИЦА НЕНОВА ОГЛАВИ РАЙОНЕН СЪД – НОВА ЗАГОРА

Съдия Росица Ненова е новият председател на районен съд- Нова Загора, научи Sliveninfo. Решението е на ВСС. В четвъртък съдия Ненова подписа Акта за встъпване в длъжност. Това се случи в Окръжен съд – Сливен, в присъствието на съдия Мартин Данчев – председател на Окръжен съд – Сливен.

Съдия Ненова заема мястото на съдия Георги Йорданов, който изкара два мандата като председател на съда в Нова Загора и остави отлични впечатления от своята работа.

Районен съд – Нова Загора е най-натовареният съд в България, твърдят запознати. Там съдиите са само двама, а по щат трябва да бъдат петима.

Предишна ЕЛЕНКО БОЖКОВ: В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ИМА ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА "МАЛКАТА ЕНЕРГЕТИКА"
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ОСИГУРИ ПУНКТОВЕ ЗА ВОДА И ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗАРАДИ ЖЕГАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЛУБ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ ОТВАРЯ ВРАТИ В СЛИВЕН

Продуктите Хербалайф, които са заместител на храна № 1 в света, отварят своя първи клуб в Сливен. Той се намира на ул. „Петко Славейков“ № 9 до Детски комплекс –

Новини Сливен

ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА СЕМЕЙНИТЕ РЕГИСТРИ В СЛИВЕН И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОТ ОБЩИНАТА

Сливен и населените места в общината вече имат цифровизирани семейни регистри. С приложния софтуер длъжностните лица по гражданско състояние в общинската администрация в Сливен работят от началото на тази година.

Новини Сливен

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ПРЕДАДЕ НА СЪД ВАЛЕНТИН Б., ОПИТАЛ СЕ ДА ПОДКУПИ ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Валентин Б. Той е обвинен за това, че направил опит да даде подкуп (една банкнота от 50 лева) на полицейски служители, за да