РОДСТВЕНИЦА НА ГЕОРГИ ДАНЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ПАРЛАМЕНТА С ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА
14.03.2023 2398 Прегледи

РОДСТВЕНИЦА НА ГЕОРГИ ДАНЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ПАРЛАМЕНТА С ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА

Тя е най-младата в червената листа на 21 МИР – Сливен. Дипломираната юристка Детелина Симеонова е родственица на легендарния Георги Данчев.

„Да, той е бил брат на моя прадядо. От малка съм израснала с името на Георги Данчeв и историите за него“, споделя кандидат-депутатката, която е поставена на 7-мо място в листата.

Детелина е уверена, че България може да тръгне по-добър път, ако следва основните насоки в политиката на БСП.

„Партията помага много на младите хора и младите семейства. Ако влезем в управлението, може да реализираме още от идеите си“, категорична е тя.

Детелина работи от 19-годишна. Не е спирала и по време на следването си. Вярва, че работата може да носи удовлетворение. Тя има много мечти, но най-голямата е свързана с България. Иска да я види модернизирана. И вярва, че нейното поколение може да го направи.

Детелина обича планината и художествената литература. За жалост, има все по- малко свободно време.

„Аз бях аполитична, докато политиката не ме намери. Младите хора трябва да вярват в един по-социален и по-равноправен свят. И затова трябва да се борим“, счита Детелина Симеонова.

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ АЛПИНИСТ ГОСПОДИН ДИНЕВ ПОЕМА КЪМ ТРИ ОСЕМХИЛЯДНИКА В ХИМАЛАИТЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ НА ГРАЖДАНИ В ПОДКАСТА “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”

  Стефан Радев продължава да надгражда усилията за по-добра връзка със сливналии, отговаряйки на въпроси на граждани във втория епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”. Кандидатът под номер 7 в

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗПРАЩА ЗА РЕМОНТ ПОТРОШЕНИТЕ ОТ ВАНДАЛИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ДРЕХИ

Заради системни вандалски прояви по контейнерите за разделно събиране на дрехи, обувки и домашен текстил в Сливен, предстои демонтирането им. За това съобщиха от общинския отдел „Екология“. Съдовете ще бъдат

Новини Сливен

МЪЖ И ЖЕНА ОТНЕСОХА ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ХЕРОИН

Наложиха ефективни наказания от 2 години и 6 месеца лишаване от свобода спрямо Стефан С. и 12 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Мария К. Те са подсъдими за това, че