РОДСТВЕНИЦА НА ГЕОРГИ ДАНЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ПАРЛАМЕНТА С ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА
март 14, 2023 1709 Прегледи

РОДСТВЕНИЦА НА ГЕОРГИ ДАНЧЕВ ПОСЯГА КЪМ ПАРЛАМЕНТА С ЧЕРВЕНАТА ЛИСТА

Тя е най-младата в червената листа на 21 МИР – Сливен. Дипломираната юристка Детелина Симеонова е родственица на легендарния Георги Данчев.

„Да, той е бил брат на моя прадядо. От малка съм израснала с името на Георги Данчeв и историите за него“, споделя кандидат-депутатката, която е поставена на 7-мо място в листата.

Детелина е уверена, че България може да тръгне по-добър път, ако следва основните насоки в политиката на БСП.

„Партията помага много на младите хора и младите семейства. Ако влезем в управлението, може да реализираме още от идеите си“, категорична е тя.

Детелина работи от 19-годишна. Не е спирала и по време на следването си. Вярва, че работата може да носи удовлетворение. Тя има много мечти, но най-голямата е свързана с България. Иска да я види модернизирана. И вярва, че нейното поколение може да го направи.

Детелина обича планината и художествената литература. За жалост, има все по- малко свободно време.

„Аз бях аполитична, докато политиката не ме намери. Младите хора трябва да вярват в един по-социален и по-равноправен свят. И затова трябва да се борим“, счита Детелина Симеонова.

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ АЛПИНИСТ ГОСПОДИН ДИНЕВ ПОЕМА КЪМ ТРИ ОСЕМХИЛЯДНИКА В ХИМАЛАИТЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОПЕРЕТАТА „ПРИЛЕПЪТ“ СЕ ОТЛАГА ЗА 7 ЮЛИ

Оперетата „Прилепът“ на крепост Туида се отлага за 7 юли от 20 часа. Причината е заболяване на две от действащите лица. Билетите ще важат без заверка. Всеки зрител, желаещ да

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА РДГ – СЛИВЕН ХВАНАХА КАМИОН С 36 КУБИКА НЕЗАКОННА ДЪРВЕСИНА

В РУ-Котел е започнато досъдебно производство за превоз на дърва без необходимите документи. На 26 февруари, в 15,00 часа, служители на РДГ-Сливен са подали сигнал, че в промишлената зона на

Новини Сливен

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА

Гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 24