РОДИЛКА ОТ СЛИВЕН В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ БЕ ТРАНСПОРТИРАНА СЪС САМОЛЕТ „СПАРТАН“ ДО СОФИЯ
17.04.2023 1234 Прегледи

РОДИЛКА ОТ СЛИВЕН В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ БЕ ТРАНСПОРТИРАНА СЪС САМОЛЕТ „СПАРТАН“ ДО СОФИЯ

Транспортираха със самолет „Спартан“ родилка от Сливен в тежко състояние. Медицинската евакуация е извършена от екипаж от Военновъздушните сили, съобщи БНТ.

Въпреки сложните метеорологични условия в страната самолетът излетял в 15:50 ч. вчера от София към авиобаза Безмер с медицински екип на борда.

Пациентката първо е превозена от болницата в Сливен до авиобаза „Безмер“. След това е транспортирана със „Спартан“ до София. Самолетът е кацнал малко след 20:30 часа на столичното летище.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПРЕВОЗЕНАТА СЪС СПАРТАН РОДИЛКА Е С ПОЛИОРГАННА НЕДОСТАТЪЧНОСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ САНИРАНЕТО НА БЛОК № 2 В Ж.К. „СИНИ КАМЪНИ“

Санирането на блок № 2 в ж.к. „Сини камъни“ приключи. Той беше обновен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Предстои блокът да бъде въведен в експлоатация.

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР- СЛИВЕН ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТЕФАН КИРОВ” СЛИВЕН                  ПРОГРАМА ЗА М. ДЕКЕМВРИ   2019 ГОДИНА Дата ден   З а г л а в и е Време-траене   Цена   3-ти вторник 12.30

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА 130 ДОМАШНИ ЖИВОТНИ ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В СЕЛО ПЕТ МОГИЛИ

Новозагорски пожарникари са спасили 130 домашни животни при пожар в частен имот в село Пет могили. Сигналът е получен на 10 януари в 22,14 часа. Произшествието е ликвидирано от 1