РИТЕЙЛ ПАРКЪТ ПОСРЕЩА ФОЛКЛОРНИТЕ ТАЛАНТИ НА СЛИВЕН
26.04.2024 1269 Прегледи

РИТЕЙЛ ПАРКЪТ ПОСРЕЩА ФОЛКЛОРНИТЕ ТАЛАНТИ НА СЛИВЕН

Ритейл паркът посреща тази вечер фолклорните таланти на Сливен. Концертът започва в 18 часа. В него ще участват фолклорните паралелки на 11-то училище „Константин Константинов“.

„Благодарни сме на Ритейл парк – Сливен и общината за предоставената възможност да покажем уменията на нашите ученици. Довечера ще има изпълнители на народни танци и песни от специализираните ни фолклорни паралелки. Концертът е насочен към празниците – Лазаровден, Цветница, Великден и Гергьовден. Каним всички жители на Сливен и гости на града“, заяви пред Sliveninfo Весела Паскалева, директор на училището, в което има фолклорни паралелки от 5 до 12 клас.

От Ритейл парк – Сливен напомнят, че от 10 ч. в събота започва 11-то издание на Ретро парада. Ще има изпълнения духовия оркестър на Сливенския гарнизон.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВА НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ
Следваща ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ОТ ОБЩИНАТА ПОЗДРАВИХА ЖИТЕЛИТЕ НА СЛИВЕН С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ПИЙНАЛИ ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ В СЛИВЕН

Двама водачи с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители в град Сливен през изминалото денонощие. Около 13,00 часа е спрян за проверка лек автомобил „ВАЗ“, управляван от

Новини Сливен

МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА В СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОЛИЦАИ И СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ

На 10 юни 2019 г. в гр. Сливен се проведе специализирано обучение за полицаи от сектори Охранителна и Криминална полиция на ОД МВР – Сливен, социални работници и членове на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

  „Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 11. 01. 2018 г. (четвъртък) до 12.00 ч. е прекъснато водоподаването в района на ул.