РЗИ – СЛИВЕН: НЯМА ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ С ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ ТВЪРДИЦА

РЗИ – СЛИВЕН: НЯМА ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ С ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ ТВЪРДИЦА

„Няма здравословен проблем с децата от училище „Неофит Рилски“ в град Твърдица. 12-те ученика са получили стомашно неразположение преди повече от 2 седмици, но не се е наложило хоспитализирането им. Няма изолация на патогенна флора. Всички деца редовно посещават училище. Не може да се твърди, че храната е причина за случилото се. И други деца са консумирали от същата закуска“, заяви пред Sliveninfo д-р Даниела Калева, директор дирекция в РЗИ – Сливен.

Тя обясни, че РЗИ е предоставил информация на здравното министерство, както изисква законът. Министерството пък публикувало информацията на своя сайт.

„Няма новина в случая“, бе категорична д-р Калева.

 

Предишна ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - КОТЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ ЗА РАЙОНЕН СЪД - КОТЕЛ С МАНДАТ 2020г. - 2024 г.
Следваща РЗИ - СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ОБУЧЕНИЕ НА МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ УЧИЛИЩАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕДИН КМЕТ НА 55 ЧЕРПИ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Кермен случи на кмет. Живко Жечев е работлив, неуморен и много си харесва градчето. Той доказа, че може да се управлява в името на хората. И без корист. Точно в

Новини Сливен

18-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН С МАРИХУАНА В НОВА ЗАГОРА

18-годишен е задържан за притежание на наркотични вещества. Той е установен от полицейски патрулен екип при обход в района на централния парк в град Нова Загора. Проверката е извършена вчера

Новини Сливен

ХЕЛИКОПТЕР НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЩЕ КАЦА ДНЕС В СЛИВЕН

Медицински хеликоптер “ Блек Хоук“на американската армия ще кацне днес на площадката в двора на Военна болница в Сливен. Веднага след това линейка ще откара „ранен“ боец до областната болница.