РЕТАЛ БАЛКАН УВЕЛИЧАВА СТАРТОВАТА НЕТНА ЗАПЛАТА ДО 1450 ЛВ ПРЕЗ АПРИЛ
януари 18, 2023 8618 Прегледи

РЕТАЛ БАЛКАН УВЕЛИЧАВА СТАРТОВАТА НЕТНА ЗАПЛАТА ДО 1450 ЛВ ПРЕЗ АПРИЛ

Една от най-големите компании в Сливен РЕТАЛ Балкан ЕООД, гласува увеличение на стартовите нетни заплати на своите служители до 1450 лв считано от началото на Април ’23.

Успоредно с това стана ясно, че дружеството търси работници.

„Компанията ни се стреми да поддържа доходите на своите служители в крак с икономическата реалност в града и страната ни. Бордът на директорите взе реение от 1 Април да повишим стартовото чисто възнаграждение до 1450 лв, като увеличение на заплатите е предвидено за всички служители, не само за тези, които сега започват работа при нас“, заяви Росен Русчев, управител на РЕТАЛ Балкан ЕООД.

Фирмата е един от най-големите производители на пластмасови опаковки за хранително вкусовата промишленост в Европа и за завода позициониран в Сливен работят 100 души. Наскоро бяха направени нови инвестиции в допълнителни машини за производство на капачки, принтиране на лого на капачки и производство на ПЕТ преформи за раздуване на бутилки.

От компанията уточняват, че нетното възнаграждение, както и до сега, е изградено на система включваща основна заплата, ваучери и бонуси. Към него допълнително се заплащат извънредно работно време и допълнителни бонуси, свързани с печалбата на компанията.

В компанията от години е установена и програма за повишаване на квалификацията и възнаграждението, като на служителите се дава възможност чрез успешно преминаване на вътрешни изпити и познания в областта на работата с наличните машини да повишават възнагражденията си с всяко ниво.

Предишна ДВАМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФАТА НА "БУРГАСКО ШОСЕ" СА ПРИЕТИ В БОЛНИЦАТА
Следваща 1136 АТАНАСОВЦИ ЧЕРПЯТ ЗА ИМЕН ДЕН ДНЕС В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАСТОЯВА ВиК ДА РАБОТИ ПО-БЪРЗО ПО ПРОЕКТА СИ И ДА ВЪЗСТАНОВЯВА РАЗКОПАНИТЕ УЧАСТЪЦИ

„Доста хора се обръщат към нас по отношение на дейността на ВиК, но трябва да кажем категорично, че Община Сливен не контролира по никакъв начин дружеството, коетое държавна собственост“, заяви

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА КАСОРАЗБИВАЧ В СЛИВЕН

По искане на Районна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Златан Г. Той е обвинен за това, че на неустановена дата в периода 14.12.2018 г. – 17.12.2018 г. в

Новини Сливен

ГРАЖДАНИ ПОТЪРСИХА СЪДЕЙСТВИЕ ПО РАЗЛИЧНИ КАЗУСИ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

Различни казуси представиха днес граждани в приемния ден на кмета Стефан Радев. Жители от вилна зона потърсиха съдействие за разрешаване на конкретен проблем в района си. Кметът пое ангажимент към