РЕТАЛ БАЛКАН УВЕЛИЧАВА СТАРТОВАТА НЕТНА ЗАПЛАТА ДО 1450 ЛВ ПРЕЗ АПРИЛ
18.01.2023 9303 Прегледи

РЕТАЛ БАЛКАН УВЕЛИЧАВА СТАРТОВАТА НЕТНА ЗАПЛАТА ДО 1450 ЛВ ПРЕЗ АПРИЛ

Една от най-големите компании в Сливен РЕТАЛ Балкан ЕООД, гласува увеличение на стартовите нетни заплати на своите служители до 1450 лв считано от началото на Април ’23.

Успоредно с това стана ясно, че дружеството търси работници.

„Компанията ни се стреми да поддържа доходите на своите служители в крак с икономическата реалност в града и страната ни. Бордът на директорите взе реение от 1 Април да повишим стартовото чисто възнаграждение до 1450 лв, като увеличение на заплатите е предвидено за всички служители, не само за тези, които сега започват работа при нас“, заяви Росен Русчев, управител на РЕТАЛ Балкан ЕООД.

Фирмата е един от най-големите производители на пластмасови опаковки за хранително вкусовата промишленост в Европа и за завода позициониран в Сливен работят 100 души. Наскоро бяха направени нови инвестиции в допълнителни машини за производство на капачки, принтиране на лого на капачки и производство на ПЕТ преформи за раздуване на бутилки.

От компанията уточняват, че нетното възнаграждение, както и до сега, е изградено на система включваща основна заплата, ваучери и бонуси. Към него допълнително се заплащат извънредно работно време и допълнителни бонуси, свързани с печалбата на компанията.

В компанията от години е установена и програма за повишаване на квалификацията и възнаграждението, като на служителите се дава възможност чрез успешно преминаване на вътрешни изпити и познания в областта на работата с наличните машини да повишават възнагражденията си с всяко ниво.

Предишна ДВАМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФАТА НА "БУРГАСКО ШОСЕ" СА ПРИЕТИ В БОЛНИЦАТА
Следваща 1136 АТАНАСОВЦИ ЧЕРПЯТ ЗА ИМЕН ДЕН ДНЕС В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБСТАНОВКАТА СЛЕД ПАДНАЛИТЕ ВАЛЕЖИ В ОБЩИНА СЛИВЕН Е НОРМАЛНА

Обстановката след падналите валежи на територията на община Сливен е нормална, съобщи инж. Снежана Кънева, началник отдел „Сигурност и управление при кризи“. Вятърът е умерен – със скорост над 5

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ТВЪРДИЦА: 2018-ТА Е ПОРЕДНА ГОДИНА С ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

В края на 2018 година кметът Атанас Атанасов сподели своята равносметка, оценка и анализ за изминалата календарна година за Община Твърдица. Той обърна внимание на случилото се и предстоящите проекти.

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН

На 19 август от 21 часа ще бъде извършена авиомедицинска тренировка с военен хеликоптер, който ще кацне и ще излети от площадката на Военна болница. Планирана е тренировка и на