„РЕТАЛ БАЛКАН“ ПРЕДЛАГА НАЙ-ВИСОКА НАЧАЛНА ЗАПЛАТА И ОЧАКВА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА
февруари 3, 2023 18235 Прегледи

„РЕТАЛ БАЛКАН“ ПРЕДЛАГА НАЙ-ВИСОКА НАЧАЛНА ЗАПЛАТА И ОЧАКВА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА

Една от най-големите компании в Сливен РЕТАЛ Балкан ЕООД, гласува увеличение на стартовите нетни заплати на своите служители до 1450 лв считано от началото на Април ’23.

„Компанията ни се стреми да поддържа доходите на своите служители в крак с икономическата реалност в града и страната ни. Бордът на директорите взе реение от 1 Април да повишим стартовото чисто възнаграждение до 1450 лв, като увеличение на заплатите е предвидено за всички служители, не само за тези, които сега започват работа при нас“, заяви Росен Русчев, управител на РЕТАЛ Балкан ЕООД.

Фирмата е един от най-големите производители на пластмасови опаковки за хранително вкусовата промишленост в Европа и за завода позициониран в Сливен работят 100 души. Наскоро бяха направени нови инвестиции в допълнителни машини за производство на капачки, принтиране на лого на капачки и производство на ПЕТ преформи за раздуване на бутилки.

От компанията уточняват, че нетното възнаграждение, както и до сега, е изградено на система включваща основна заплата, ваучери и бонуси. Към него допълнително се заплащат извънредно работно време и допълнителни бонуси, свързани с печалбата на компанията.

В компанията от години е установена и програма за повишаване на квалификацията и възнаграждението, като на служителите се дава възможност чрез успешно преминаване на вътрешни изпити и познания в областта на работата с наличните машини да повишават възнагражденията си с всяко ниво.

Предишна ОБЩИНА КОТЕЛ ОРГАНИЗИРА ДЕТСКИ КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА НАЙ-КРАСИВА МАРТЕНИЦА - УКРАШЕНИЕ
Следваща АКАДЕМИК ИВАНКА ДЕНЕВА ОТ СЛИВЕН - С УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНАТА ПОЛЕМИКА ЗА НИКОЛА ВАПЦАРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОРАДИ УСЛОЖНЕНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН СПЕКТАКЪЛЪТ „УРОК ПО БЪЛГАРСКИ“ ПРЕДВИДЕН ЗА 28 ЯНУАРИ СЕ ОТМЕНЯ

Уважаеми дами и господа, във връзка с усложняващата се обстановка в цялата страна и издадената от РЗИ Сливен, заповед номер РД – 19 – 31 от 20.01.2022г. взехме решение  да   ОТМЕНИМ

Новини Сливен

ЗА ПЕТ ЧАСА СА ОТКРИТИ 121 НАРУШЕНИЯ НА ШОФЬОРИ

121 нарушения са констатирани по време на операция на РУ-Сливен по безопасност на движението. Акцията е проведена на 15 март, за времето от 11,00 до 16,00 часа, от екипи на

Новини Сливен

МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА В СЛИВЕН СТАРТИРА ПРЕВАНТИВНА РАБОТА С ЖЕНИ, ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, в партньорство с Главна дирекция „Изпълнение на наказанията”-Затвор Сливен, стартират съвместна инициатива за превенция на трафика на хора с