РЕМАРКЕ НА ТИР ГОРЯ НА МАГИСТРАЛАТА

РЕМАРКЕ НА ТИР ГОРЯ НА МАГИСТРАЛАТА

Два екипа на РСПБЗН-Сливен са гасили пожар, възникнал в ремарке на товарен автомобил. Произшествието е станала на 23 ноември, около 23,40 часа, на км.248 на автомагистрала „Тракия“. При инцидента няма пострадали. Водачът на товарния автомобил-турски гражданин, е успял да откачи ремаркето от влекача. Пожарът е възникнал по време на движение, ликвидиран е от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен в 03,55 часа. Унищожено е ремаркето и товара. Най – вероятната причина за възникване на пожара е техническа неизправност в спирачната система на ремаркето.

Екип на РСПБЗН-Нова Загора е оказал техническа помощ при пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“, при което няма пострадали лица. Инцидентът е станал с лек автомобил „Хонда“, управляван от водач на 26 години, в района на км.254 в посока град Бургас.

Предишна ДНЕС Е ДЕН НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР
Следваща СЪЮЗЪТ НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТЛИЧИ РЗИ - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КРЕМЕНА ОКСЕНКРУГ:СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР – СЛИВЕН ЩЕ ЗАЛОЖИ НА БЪЛГАРСКИ КОМПОЗИТОРИ И МУЗИКАНТИ

Творческият сезон на Симфоничния оркестър в Сливен бе добър, с качествени и оценени от публиката събития. Това каза в интервю за БТА директорът на културния институт Кремена Оксенкруг. С концерта

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ ЗА ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

Община Сливен стартира изпълнението на проект BG05M9OP001-2.040-0069-C01 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Сливен”, в изпълнение на Административен договор сключен на 11 юли 2019 г.

Новини Сливен

ПОЧИНА ПИСАТЕЛЯТ ОТ СЛИВЕН ГЕОРГИ ПАРУШЕВ

Известният не само в България сливенски поет и писател Георги Парушев е починал. Тъжната новина съобщи преди минути на профила си във Фейсбук д-р Стефан Панайотов: „На 4 ти август