РЕКА НОВОСЕЛСКА Е ПРЕГРАДЕНА – ВСИЧКО Е ГОТОВО ЗА ЙОРДАНОВДЕН В СЛИВЕН
05.01.2023 3397 Прегледи

РЕКА НОВОСЕЛСКА Е ПРЕГРАДЕНА – ВСИЧКО Е ГОТОВО ЗА ЙОРДАНОВДЕН В СЛИВЕН

Бентът на река Новоселска е изграден, видя репортер на  Sliveninfo. Всичко е готово за мъжкото хоро и хвърлянето на кръста на Йордановден в Сливен.

Церемонията ще започне в 11 часа на 6 януари. Преди това в църквата „Света София” ще бъде отслужена литургия, а към мястото на мъжкото хоро ще потегли специално шествие.

Йордановден през 2023 г. със сигурност ще бъде най-топлият от началото на века досега. Температурата в Сливен ще бъде 12 градуса.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ПЪРВАТА СРЕЩА НА ВЪРХА НА КМЕТОВЕТЕ НА БАЛКАНСКИТЕ ГРАДОВЕ ОТ В40
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р НИКОЛАЙ ЙОСИФОВ СЕ ВКЛЮЧИ В МЪЖКОТО ХОРО В РЕКА НОВОСЕЛСКА

Д-р Николай Йосифов, един от най-известните сливенски стоматолози, който е управител на Общинската фирма „Дентален център“, влезе в ледените води на река Новоселска, включвайки се в мъжкото хоро. Д-р Йосифов

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Българинът изпитва особена почит и уважение към личностите, посветили житейския си път на просвещението и духовното израстване. На първи ноември прославяме техните имена и черпим от вдъхновението и силата им.

Новини Сливен

НАД 100 ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЮИДП

Общо сто и двама служители на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен получиха отличия за най-висок принос за изпълнението на целите и задачите на предприятието. След заповед на директора инж.