РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ОТЧЕТЕ 421 ДЕЛА ПОВЕЧЕ

РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ОТЧЕТЕ 421 ДЕЛА ПОВЕЧЕ

Районен съд – Сливен е гледал с 421 дела повече през 2018 г. в сравнение с предходната 2017 г. Това стана ясно от представянето на годишния доклад за дейността на Районен съд – Сливен през 2018 г, направено от председателя на съда Живка Кирилова. Представянето на доклада стана в четвъртък следобед в парк хотел „Централ“.

Специално за събитието в Сливен пристигна Атанаска Дишева, член на ВСС. Гости бяха още Кънчо Жеков, председател на Окръжен съд – Сливен, Слав Бакалов, председател на Административен съд – Сливен, Катя Колева, зам.-районен прокурор на Сливен и други.

За 2018 г. в Районен съд – Сливен са гледани общо 8925 дела. 93 % от тях са приключили до края на третия месец. Според магистрати това е отличен атестат за работата на 17-те съдии и председателя на съда Живка Кирилова.

Районен съд – Сливен е сред най-натоварените съдилища в цялата страна.

Предишна МНОГО ВИСОКО ПРИСЪСТВИЕ НА ГОДИШНИЯ ДОКЛАД НА ОКРЪЖЕН СЪД - СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

КОЖНИЯТ ДИСПАНСЕР В СЛИВЕН НЕ Е СПИРАЛ ДА РАБОТИ

Искам да уведомя нашите съграждани и хората от цялата област, че Кожният център в Сливен не е спрял да функционира. Ние продължаваме да се грижим за нашите пациенти, включително стационарно.

Новини Сливен 0 коментара

СЛИВЕНСКИ БИЗНЕСМЕН Е ОТКРИТ МЪРТЪВ

Сливенски бизнесмен е открит мъртъв рано тази сутрин, научи Sliveninfo. Бизнесменът се казва Иван и е съсобственик на бар „Папа Джак“. Според запознати мъжът е станал жертва на нелеп инцидент.

Новини Сливен 0 коментара

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „АЛФА ФАРМ“

С настъпването на един от най-прекрасните християнски празници поздравявам най-сърдечно нашите клиенти, партньори и служители. Фирма „Алфа фарм“ отчита една успешна година. За което благодаря на целия колектив. Ние обаче

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

ten − 8 =