РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ДАРИ 7180 ЛЕВА НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА
15.04.2020 1149 Прегледи

РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ДАРИ 7180 ЛЕВА НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА

Районен съд – Сливен дари 7180 лв. за борба с коронавируса. Парите вече са преведени на областната болница след подписан договор за дарение, научи Sliveninfo.

Средствата са събрани от съдиите и служителите на съда в рамките на 2 седмици. Самото дарение е извършено в началото на Страстната седмица. С този жест съдиите и служителите в Районен съд – Сливен демонстрираха своята солидарност и съпричастност към сливенските медици, заболелите от опасната зараза и всички жители на града под Сините камъни.

Предишна В ЦЕНТЪРА ЗА ПОДГОТОВКА НА СПЕЦИАЛИСТИ - СЛИВЕН ПРОЗВУЧА: "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТАНКИСТИ!"
Следваща ГЕРБ - СЛИВЕН СЕ ОТЗОВА НА ПРИЗИВА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА КРЪВОДАРЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЙНАЛ ВОДАЧ НА АУДИ, КОЙТО СЕ УДАРИЛ В МАНТИНЕЛА

Водач с алкохол 1,29 промила е установен от полицейски екип на 29 юни в град Сливен. В 06,50 часа е получен сигнал за възникнало пътно произшествие на бул. „Илинденско въстание“.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Баща тества дъщеря си: – Ту дебелее, ту слабее, цялата къща оглася, що е то? Детето отговаря, без да се замисля: – Мама! Полицай звъни в 3 през нощта на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 07. 2019 г. (петък) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Българка“.