РАЗШИРЕН СЪСТАВ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД В СЛИВЕН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА УБИЙСТВОТО НА АГРОБИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ
14.05.2021 1452 Прегледи

РАЗШИРЕН СЪСТАВ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД В СЛИВЕН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА УБИЙСТВОТО НА АГРОБИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ

Разширен състав на Сливенския окръжен съд даде ход на делото за убийството на агробизнесмена Стоян Стоянов. В състава влизат двама съдии – Радка Дражева, която е председател и докладчик и Яница Ченалова, която е член на състава. Съдебните заседатели са трима, научи Sliveninfo. Подобни състави гледат дела за тежки престъпления.

Делото стартира по съкратената процедура. Беше разпитано едно вещо лице и двама свидетели. Следващото заседание е насрочено за началото на месец юли, научи Sliveninfo.

Тялото на Стоян Стоянов бе открито сутринта на 21 юли 2020 г. в напоителен канал край село Панаретовци. Мъжът е бил разстрелян с 8 куршума, като убиецът е влачил трупа дълго време и го затрупал с клони в опит да го прикрие.

Като обвиняем по делото бе привлечен 36-годишен жител на село Панаретовци. Наказанието, предвидено в закона, е от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща РЕМОНТ ЗАТВОРИ ТВЪРДИШКИЯ ПРОХОД, ОТКЛОНЯВАТ ДВИЖЕНИЕТО ПРЕЗ ХАИНБОАЗ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФОЛКЛОРНИЯТ ПРАЗНИК „БАЛКАНЪТ ПЕЕ И РАЗКАЗВА“ ПОЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ГУРКОВО

49-то издание на празника на балканските градове Елена, Котел, Дряново, Гурково, Трявна и Твърдица – „Балканът пее и разказва“ е вече в историята, а всички негови почитатели впериха поглед към

Новини Сливен

ТОЙ СТАВА СТРАШИЛИЩЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ И ОБЩИНАРИ

Новият антикорупционен закон е в сила от днес, показа проверка на Флагман.бг. До този момент основният дебат бе за състава на новата комисия, която ще разследва сигналите за злоупотреби във властта.

Новини Сливен

БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДАРИТЕЛИТЕ, КОИТО ПОМОГНАХА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА COVID-ТЕСТОВЕ

Директорът на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – д-р Васислав Петров, отправя благодарност от свое име и от името на всички служители в болницата към дарителите, които помогнаха за създаването на