РАЗШИРЕН СЪСТАВ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД В СЛИВЕН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА УБИЙСТВОТО НА АГРОБИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ
май 14, 2021 965 Прегледи

РАЗШИРЕН СЪСТАВ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД В СЛИВЕН ГЛЕДА ДЕЛОТО ЗА УБИЙСТВОТО НА АГРОБИЗНЕСМЕНА СТОЯН СТОЯНОВ

Разширен състав на Сливенския окръжен съд даде ход на делото за убийството на агробизнесмена Стоян Стоянов. В състава влизат двама съдии – Радка Дражева, която е председател и докладчик и Яница Ченалова, която е член на състава. Съдебните заседатели са трима, научи Sliveninfo. Подобни състави гледат дела за тежки престъпления.

Делото стартира по съкратената процедура. Беше разпитано едно вещо лице и двама свидетели. Следващото заседание е насрочено за началото на месец юли, научи Sliveninfo.

Тялото на Стоян Стоянов бе открито сутринта на 21 юли 2020 г. в напоителен канал край село Панаретовци. Мъжът е бил разстрелян с 8 куршума, като убиецът е влачил трупа дълго време и го затрупал с клони в опит да го прикрие.

Като обвиняем по делото бе привлечен 36-годишен жител на село Панаретовци. Наказанието, предвидено в закона, е от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща РЕМОНТ ЗАТВОРИ ТВЪРДИШКИЯ ПРОХОД, ОТКЛОНЯВАТ ДВИЖЕНИЕТО ПРЕЗ ХАИНБОАЗ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВ МИКРОБУС ЗА НУЖДИТЕ НА ДВА СОЦИАЛНИ ЦЕНТЪРА В СЛИВЕН

На основание сключен Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.019-0011-C02 „Подкрепа за деинституционализация на грижите за деца в община Сливен – етап II”, по Процедура чрез директно предоставяне на

Новини Сливен

АСЕН ГАГАУЗОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА КАТО ЧЛЕН НА ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП

Областният председател на БСП в Сливен Асен Гагаузов подаде оставка като член на Изпълнителното бюро на партията. „Оставка подадохме колективно цялото бюро. Причина за това е лошият резултат на изборите.

Новини Сливен

СЪЮЗЪТ НА ВЕТЕРАНИТЕ ОТ ВОЙНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИЗПРАТИ БЛАГОДАРНОСТ ЗА ОСИГУРЕНИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ

Областната  организация на „Съюза на ветераните от войните в България“ в Сливен изпрати благодарствено писмо за получените от ветераните навреме дърва за огрев. Писмото е адресирано до кмета на Сливен