РАЗКРИХА КРАДЦИТЕ, ЗАДИГНАЛИ 4 КРАВИ И 5 ТЕЛЕТА
28.10.2021 976 Прегледи

РАЗКРИХА КРАДЦИТЕ, ЗАДИГНАЛИ 4 КРАВИ И 5 ТЕЛЕТА

Полицията успя да разкрие крадците, които преди 2 седмици задигнаха 9 животни на стойност 8 000 лева от стопанин в Община Твърдица. Sliveninfo научи, че апашите успели да продадат животните. Сега обаче трябва да отговарят пред закона. Ето и информацията на МВР- Сливен.

Криминалисти на РУ-Твърдица са задържали двама мъже за кражба на домашни животни- 4 крави и 5 телета. Кражбите са извършени в началото на месец октомври. Животните са собственост на стопани от село Оризари. Нанесената щета е на стойност около 8 хиляди лева. Извършителите са двама мъже на 25 и 35 години от село Оризари. Задържани са полицейска мярка за 24 часа. В хода на разследването се установява, че двамата са продали откраднатите животни. Работата по случая продължава.

Предишна ШОФЬОР НА АУДИ А6 Е ХВАНАТ ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА
Следваща СТАРТИРА ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА РЕМОНТ НА ТРОЛЕЙБУСНАТА МРЕЖА И ЗАКУПУВАНЕ НА ЕЛЕКТРОБУСИ И НОВИ ТРОЛЕИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЕЗДОМНИК ОТИВА НА СЪД ЗА СМЪРТТА НА 74-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЕЛО СОТИРЯ

Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Тодор Я. Той е обвинен за това, че на 20-21.03.2018г., в с.Сотиря, обл.Сливен, умишлено умъртвил 74-годишен мъж – престъпление по чл.115 от НК.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА

Популярният сливенски свещеник отец Янко Георгиев направи дарение за Общинската хранителна банка. В петък отец Янко, който е председател на църковното настоятелство на храм „Света Богородица“, дари няколко кашона с

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РИК – СЛИВЕН ЕЛИЗАБЕТ КЕНДЕРЯН

Уважаеми съграждани, Политическата динамика в България отреди изправянето ни пред поредния предсрочен парламентарен вот. Организацията и координацията на предизборните процеси определят до голяма степен прозрачността и достоверността на изборните резултати,