РАЗКРИТИ КРАЖБИ И ЗАДЪРЖАНИ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА В СЕЛО ГРАДЕЦ
ноември 9, 2020 1096 Прегледи

РАЗКРИТИ КРАЖБИ И ЗАДЪРЖАНИ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА В СЕЛО ГРАДЕЦ

Полицейска операция с цел противодействие на престъпленията срещу собствеността е проведена на 6 ноември на територията на село Градец,  под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен. В хода на акцията са проверени 131 лица и 72 превозни средства. Осъществен е контрол на криминалния контингент и лица, склонни към извършване на противоправни деяния. Проблемите със сигурността и пътната безопасност по време на предстоящия зимен сезон са обсъдени на среща с кмета на село Градец, като са предприети съвместни действия по отношение превенцията, завишаване на контрола и полицейското присъствие.

По време на операцията са разкрити кражби на лично имущество и случаи на хулигански прояви. Задържани са 40-годишна жена и петима непълнолетни за различни престъпления, извършени в селото. Полицейските служители са иззели и върнали на собствениците два велосипеда, дрехи,  земеделски инструменти, битова техника и други, всички откраднати от частни домове и  търговски обекти в Градец. Работата по досъдебните производства продължава.

 

Предишна 23-ГОДИШЕН ШОФЬОР СЕ ЗАБИ В ОГРАДА КРАЙ СЛИВЕН, СПЪТНИКЪТ МУ ПОСТРАДА
Следваща ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА 2-8 НОЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

32 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

2279 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица. Направени са общо 5729 PCR теста през изминалите 24 часа. Това означава, че 39.7% от тестваните са дали положителен резултат. Така общият брой

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН: 500 НАРУШЕНИЯ НА СКОРОСТТА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

От 1 до 7 юли  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП и директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков.  Осъществява

Новини Сливен

ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е ОТЧЕТЕН СПАД НА НОВИТЕ БОЛНИ С 24,3%

От 15 до 21 ноември в област Сливен бяха диагностицирани 277 нови болни с COVID-19. Спадът в сравнение с предходния едноседмичен период е от 24,3 процента, съобщиха от Областния кризисен щаб.