РАЗГЛЕДАЙТЕ НАЙ-МОДЕРНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В СТРАНАТА В КОМПАНИЯТА НА ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА СТЕФАНИ КИРЯКОВА /видео/

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАЙ-МОДЕРНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В СТРАНАТА В КОМПАНИЯТА НА ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА СТЕФАНИ КИРЯКОВА /видео/

Една от най-обичаните спортистки на Бургас – олимпийската шампионка Стефани Кирякова, стана посланик на здравето. Заедно с националния ансамбъл по художествена гимнастика Стефани завоюва златен медал на игрите в Токио миналата година, постигайки исторически успех. Днес бургазлийката има нова мисия и тя е да дава пример както на младите гимнастички в залата, така и на всеки от нас. Защото преди победата важно е здравето. Именно поради тази причина златното момиче подкрепя мащабната профилактична кампания на лаборатория „ЛИНА”, която вече години помага на хиляди пациенти без значение от здравноосигурителния им статус.

„За мен като професионален спортист грижата за здравето винаги е била на първо място. Аз съм родом от Бургас и от дете се доверявам на „ЛИНА”, тя е моята лаборатория. Цялото ми семейство също се изследва тук”, споделя Стефани. Апелът на грацията е да се грижим за себе си и да не отлагаме скрининговите изследвания, които могат да ни предпазят от различни заболявания. И разбира се, да се доверяваме на професионалисти. А това е лесно, посещавайки „ЛИНА”, която на всеки два месеца предлага голям брой профилактични пакети с отстъпка, за които не е необходимо направление от лекар или предварително записване.

Стефани посети лично новата централна лаборатория на „ЛИНА”, която се намира в Central park в ж.к. „Славейков”. Ако още не сте ходили в нея, разгледайте я във видеото.

Базата е без аналог в България, благодарение на модерната апаратура, качествени реактиви и огромния екип от опитни специалисти.

„В Бургас, а и в страната, няма друга подобна лаборатория като тази на „ЛИНА”. Технологиите, използвани в нея, са от последно поколение и правят диагностиката  много по-точна, а това е изключително важно, когато чакаме резултат. Избирайки да се доверя на „ЛИНА”, аз избрах да поставя здравето си в сигурни ръце. Направетe го и Вие. Бъдете отговорни към здравето си!”, призовава олимпийската шампионка. A oт „ЛИНА” пожелават на Стефани да бъде все така вдъхновение за младите.

 

Предишна ОФИЦЕР ОТ ЗАПАСА ВДИГНА НА КРАКA ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ
Следваща ДЕЯН ДЕЧЕВ: ЗА БСП ВОДЕЩИ СА СОЦИАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЛАСТ СЛИВЕН Е В ГОТОВНОСТ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД

Областната преброителна комисия – Сливен проведе трето заседание с участието на гл. секретар на областната администрация Кирил Аврамов,  началника на отдел „Статистически изследвания – Сливен“ Антон Георгиев, секретарите на общините Сливен

Новини Сливен

УЧАСТНИЦИТЕ ОТ „МИГ ПРЕДИ КРАЯ“ В ОТКРОВЕН РАЗГОВОР С ИВАНА МАНГИНОВА

Спектакълът „Миг преди края”  на Ерик-Еманюел Шмит, поставен от Театралната трупа при ППМГ „Добри Чинтулов”, остави публиката без думи.Нейни режисьори са госпожа Веселина Симеонова, преподавател по български език и литература

Новини Сливен

МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е РАНЕН ПРИ КАТАСТРОФА НА КАМИОН

На 27 декември,  в 04,15 часа, е получено съобщение за възникнало пътно произшествие на път II-48. Товарен автомобил „МАН“, управляван от водач на 68 години от град Сливен, при движение