РАДОСТИН ВАСИЛЕВ: МЕЧ ЩЕ ИМА ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН
15.04.2024 1389 Прегледи

РАДОСТИН ВАСИЛЕВ: МЕЧ ЩЕ ИМА ДЕПУТАТ ОТ СЛИВЕН

Партия МЕЧ ще има депутат от Сливен. Това обяви пред граждани в неделя вечер Радостин Василев, председател на ПП „Морал, единство, чест“. Около 100 души дойдоха в зала „Зара“ на Военен клуб – Сливен, за да се срещнат с бившия министър на спорта.

„МЕЧ ще бъде в следващото Народно събрание. Това показват проучванията. В българското общество има крещящ дефицит на справедливост. Невъзможно е промяна на съдебната система без овладяване на изпълнителната власт. Само с нейна намеса може да стане промяната. Мен няма с какво да ме притиснат. Могат само физически да ме отстранят. В България хората не искат революция, но има енергия. Затова изходът са изборите, на които аз очаквам разпад на ПП, по-нисък резултат за Възраждане, а ИТН изобщо няма да влязат в парламента“, каза Радостин Василев.

МЕЧ е „За“ одържавяване на „Лукойл“. Тази компания печели годишно 10 млрд. лв., които трябва да влизат в българската хазна. Всички концесии ще бъдат предоговорени. Енергетиката ни ще се развива без да плащаме емисии и без зелена сделка. МЕЧ е отворена за всички български граждани, включително и ромите.

Радостин Василев обяви, че в понеделник гражданско движение ще се включи в партия МЕЧ. Много скоро ще бъдат обявени водачите на листи за парламентарните избори. МЕЧ ще участва и на европейските избори.

Оказа се, че в Сливен партията има много привърженици. На срещата бяха дошли хора от Ямбол и Нова Загора. МЕЧ има структури в Сливен, Нова Загора и Котел. Скоро това ще стане и в Твърдица.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща МНОГО ПИЯН ШОФЬОР Е ХВАНАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА В ШИВАЧЕВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 ПЛАМЕН КАМБУРОВ ПОБЕДИ НА ПЛАНИНСКО РАЛИ „БЪЛГАРКА – 2021“, ПОЛУЧИ И КУПАТА НА КМЕТА ЗА НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ

Пилотът Пламен Камбуров е големият победител на Планинско рали „Българка – 2021“. Той спечели и купата на кмета на община Сливен Стефан Радев за най-добро време. Негови подгласници останаха Юлиан

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ, Д-Р ИЛКО ТОДОРОВ И Д-Р НИНА БОРОВА ПРОВЕДОХА СРЕЩА С ЖИТЕЛИ НА СЕЛО БЯЛА

Тръгнали сме да променяме България и нищо няма да ни спре. Промяната ще бъде към по-добро, за да има по-високи пенсии за пенсионерите, а младите а се върнат по родните

Новини Сливен

ОЩЕ ЕДНА ЖЕРТВА НА КАТАСТРОФАТА НА ЖП ПРЕЛЕЗ КРАЙ СЛИВЕН

Жертвите на катастрофата на жп прелез край сливенското село Жельо войвода се увеличават. Малко след полунощ в болницата в Сливен е починал 56-годишен мъж, съобщи Нова телевизия. Въпреки усилията на