БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев се скри от дебат и няма да отговори на въпросите, поставени от Кольо Милев. Те са конкретни и са свързани с това къде отиват милионите от проектите на общината. Вместо това получихме отговор, че ГЕРБ имат „ясна и структурирана програма“ и занапред. Не коментираме дали е добра или не. Напомняме, че и тя е свързана с многомилионни инвестиции на публичен ресурс. И ако по предишната „ясна“ програма милионите са харчени „неясно и на тъмно“, значи и по новата пак ще се харчат така.

И тъй като няма да има дебат следващите дни Кольо Милев ще зададе 5-те си въпроса си чрез медиите.

Плюс още един – бонус, към тях: ПОСЛАНИЕТО НА КАМПАНИЯТА ВИ,  Г-Н РАДЕВ, Е „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!“ – ЗА КОИ ХОРА ТУК ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ?

Припомняме 5-те въпроса от днес сутринта:

  1. Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?
  2. Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
  3. Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
  4. Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?
  5. По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

 

Предизборен щаб на БСП за България

Предишна ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ СЛИВЕН
Следваща ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

556 САКСИИ С КАНАБИС НА 20 МЕТРА ОТ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В СЛИВЕН

Сериозен удар на сливенската полиция. Местните ни криминалисти разкриха модерна лаборатория за канабис, която се намира на улица „Раковска“ в сграда на 20 метра от Съдебната палата, пълна с офиси

Новини Сливен

5 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

255 са новозаразените с коронавирус при направени 5047 PCR-теста за последното денонощие. Това сочат данните на Единния информационен портал. Така общият брой на заразените става 19 828.119 са излекуваните за

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ЧАСА В СЛИВЕН

Четирима са задържани за притежание на наркотици в хода на засилената патрулна дейност в град Сливен. На 11 януари, в 21,30 часа, при обход на парк „Юнак“, е извършена проверка