БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев се скри от дебат и няма да отговори на въпросите, поставени от Кольо Милев. Те са конкретни и са свързани с това къде отиват милионите от проектите на общината. Вместо това получихме отговор, че ГЕРБ имат „ясна и структурирана програма“ и занапред. Не коментираме дали е добра или не. Напомняме, че и тя е свързана с многомилионни инвестиции на публичен ресурс. И ако по предишната „ясна“ програма милионите са харчени „неясно и на тъмно“, значи и по новата пак ще се харчат така.

И тъй като няма да има дебат следващите дни Кольо Милев ще зададе 5-те си въпроса си чрез медиите.

Плюс още един – бонус, към тях: ПОСЛАНИЕТО НА КАМПАНИЯТА ВИ,  Г-Н РАДЕВ, Е „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!“ – ЗА КОИ ХОРА ТУК ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ?

Припомняме 5-те въпроса от днес сутринта:

  1. Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?
  2. Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
  3. Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
  4. Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?
  5. По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

 

Предизборен щаб на БСП за България

Предишна ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ СЛИВЕН
Следваща ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ПРИКЛЮЧИХА ТЪРЖЕСТВАТА „КОЛЕДА В БИБЛИОТЕКАТА“

На 22 декември 2017г., с коледен концерт и официална церемония за награждаването на отличените участници в конкурса за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“ – 2017 приключиха тържествата

Новини Сливен

АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ /БСП/: НАЙ-БЛИЗКАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ Е СПЕЧЕЛВАНЕ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ

Предстои напрегнат зимен сезон, януари – февруари ще има остро недоволство от новите по – високи цени на основни стоки, това прогнозира Атанас Делибалтов, председател на Общинския съвет на БСП

Новини Сливен

52-ГОДИШНА ЖЕНА Е БЛЪСНАТА ОТ ОПЕЛ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ДО СЪДА В СЛИВЕН

На 21 декември, около 07,55 часа,  срещу сградата  на съда, е възникнало пътно произшествие. Лек автомобил „Опел“, управляван от мъж на 62 години е ударил 52-годишна жена, която е пресичала