БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев се скри от дебат и няма да отговори на въпросите, поставени от Кольо Милев. Те са конкретни и са свързани с това къде отиват милионите от проектите на общината. Вместо това получихме отговор, че ГЕРБ имат „ясна и структурирана програма“ и занапред. Не коментираме дали е добра или не. Напомняме, че и тя е свързана с многомилионни инвестиции на публичен ресурс. И ако по предишната „ясна“ програма милионите са харчени „неясно и на тъмно“, значи и по новата пак ще се харчат така.

И тъй като няма да има дебат следващите дни Кольо Милев ще зададе 5-те си въпроса си чрез медиите.

Плюс още един – бонус, към тях: ПОСЛАНИЕТО НА КАМПАНИЯТА ВИ,  Г-Н РАДЕВ, Е „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!“ – ЗА КОИ ХОРА ТУК ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ?

Припомняме 5-те въпроса от днес сутринта:

  1. Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?
  2. Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
  3. Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
  4. Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?
  5. По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

 

Предизборен щаб на БСП за България

Предишна ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ СЛИВЕН
Следваща ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИЦИТЕ ОТ 5 ДО 11 КЛАС В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕМИНАВАТ НА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ОТ 15 МАРТ ДО 2 АПРИЛ

Учениците от 5 до 11 клас в област Сливен преминават на дистанционно обучение от 15 март до 2 април, съобщи пред журналисти директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Петя Балулова.

Новини Сливен

ОТ УТРЕ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ

И тази година Община Сливен инициира монтажа на ледена пързалка за жителите и гости на града. Мобилното съоръжение е позиционирано на паркинга пред изложбена зала „Сирак Скитник“ и мол CityCentreSliven,

Новини Сливен

ШОФЬОР НА АУДИ Е ХВАНАТ СЛЕД УПОТРЕБА НА ДРОГА

29-годишен мъж от град Нова Загора, водач на лек автомобил „Ауди А3“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 19 юни, в  17,25 часа,