БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

БСП: РАДЕВ СЕ СКРИ ОТ 5-те ВЪПРОСА НА МИЛЕВ. ТОЙ МУ ЗАДАДЕ И 6-ти. ВИЖТЕ КАКЪВ

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев се скри от дебат и няма да отговори на въпросите, поставени от Кольо Милев. Те са конкретни и са свързани с това къде отиват милионите от проектите на общината. Вместо това получихме отговор, че ГЕРБ имат „ясна и структурирана програма“ и занапред. Не коментираме дали е добра или не. Напомняме, че и тя е свързана с многомилионни инвестиции на публичен ресурс. И ако по предишната „ясна“ програма милионите са харчени „неясно и на тъмно“, значи и по новата пак ще се харчат така.

И тъй като няма да има дебат следващите дни Кольо Милев ще зададе 5-те си въпроса си чрез медиите.

Плюс още един – бонус, към тях: ПОСЛАНИЕТО НА КАМПАНИЯТА ВИ,  Г-Н РАДЕВ, Е „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!“ – ЗА КОИ ХОРА ТУК ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ?

Припомняме 5-те въпроса от днес сутринта:

  1. Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?
  2. Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
  3. Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
  4. Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?
  5. По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

 

Предизборен щаб на БСП за България

Предишна ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ГЕРБ СЛИВЕН
Следваща ДРАГОМИР СТОЙНЕВ В СЛИВЕН: ГЕРБ СА ПРИТЕСНЕНИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИЛЕНА ЧОЛАКОВА: ДЕЦАТА ВЕЧЕ СЕ ВРЪЩАТ В КЛАСНИТЕ СТАИ

Нормализира се обстановката в училищата с преобладаващ брой ромски ученици, и тази сутрин родителите са започнали да водят децата си на училище и на детска градина . „Тази сутрин направих

Новини Сливен

25-ГОДИШНА Е ЗАДЪРЖАНА ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

25-годишна жена е задържана за притежание на наркотични вещества. На 01 януари полицейски екип на РУ-Сливен се отзовава на сигнал за възникнали семейни проблеми. Пристигналите на място полицейски служители са

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ШОФЬОР, КОЙТО СЕ Е УКРИЛ СЛЕД КАТАСТРОФА

32-годишен мъж е задържан от служители на участък „Надежда“, след като се е укрил след причиняване на пътно произшествие. На 7 юни, в 20,21часа, на улица в квартал „Надежда“ 32-годишният