РАДАН КЪНЕВ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН ТОЗИ ПЕТЪК
12.03.2024 386 Прегледи

РАДАН КЪНЕВ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН ТОЗИ ПЕТЪК

На 15 март, петък, в конферентната зала на  Хотел Парк Централ, от 17:00 часа, гражданите на Сливен ще могат да се срещнат с представителя на Демократична България в Европейския парламент Радан Кънев.

На срещата в Града под Сините камъни ще бъдат обсъдени редица въпроси –  бъдещето на Европейския съюз, еврофондовете, субсидиите и протестите на земеделците, европейския път на България и, разбира се, динамичната вътрешнополитическа обстановка, съобщават от коалицията.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЗАРАДИ АВАРИЯ СПИРА ПАРНОТО В ТРИ СЛИВЕНСКИ КВАРТАЛА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА ШОФЬОРИ ОТ СЛИВЕН СА ЗАЛОВЕНИ С НАРКОТИЦИ

Притежание и употреба на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. На 19 август, около 15.40 часа, на бул. „Хр.Ботев” е извършена проверка на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 28. 03. 2018 г. (сряда) до 13.00 ч. е прекъснато водоподаването в южна част от кв.

Новини Сливен

ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СПАДНА С БЛИЗО 36 НА СТО ЗА СЕДМИЦА

Заболеваемостта в област Сливен спадна през изминалата седмица с 35,7 процента в сравнение с предходния период, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Новодиагностицираните болни са 366 души. Средната им възраст е 52,4