РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА
януари 18, 2021 908 Прегледи

РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА

Той е работохолик. Никога не си тръгва преди края на работния ден, ако и да няма началник. Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов днес приема поздравления за своя имен ден. Рано сутринта го поздравиха двете му дъщери и трите внучета, които живеят в столицата.

„Те ме правят щастлив, но моята отдаденост е към всички жители на Община Твърдица“, споделя Атанас Атанасов, чието име се свързва винаги с принципност. Икономист по образование той е работил 9 години като банкер. Атанасов е първият кмет, реализирал европейски проект в Твърдица. Местните жители вече трети мандат застават зад него, а днес мнозина го поздравяват за празника.

„Пожелавам здраве на всички и успешна година“, заявява кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

Предишна ТРЪГВА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА "ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС" - СЛИВЕН
Следваща ПРОДЪЛЖАВА СПАДЪТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛИЦА С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИТЕ В СЛИВЕН ОТВАРЯТ НА 29 МАЙ

Детските градини и яслите в Сливен ще заработят от 29 май, стана ясно по време на среща на кмета Стефан Радев с директорите на детските заведения. Дотогава те ще бъдат

Новини Сливен

ЛЕЧКОВ СКОЧИ СРЕЩУ КАНДИДАТ-ПРЕМИЕРА: ДОЛУ ЛАПИЧКИТЕ ОТ ФУТБОЛА!

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отправи остро обръщение към Кирил Петков, който е вероятният нов министър-председател на България. То идва чрез „Блиц“ ден, след като лиделът на „Продължаваме промяната“ заяви

Новини Сливен

14 ЮНИ – СВЕТОВЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛНИЯ КРЪВОДАРИТЕЛ

Преливането на кръв спасява милиони животи всяка година. Необходимостта от кръв и кръвни продукти е универсална, но в световен мащаб достъпът до достатъчно количество и достатъчно качествени продукти е нееднозначен.