РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА
януари 18, 2021 802 Прегледи

РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА

Той е работохолик. Никога не си тръгва преди края на работния ден, ако и да няма началник. Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов днес приема поздравления за своя имен ден. Рано сутринта го поздравиха двете му дъщери и трите внучета, които живеят в столицата.

„Те ме правят щастлив, но моята отдаденост е към всички жители на Община Твърдица“, споделя Атанас Атанасов, чието име се свързва винаги с принципност. Икономист по образование той е работил 9 години като банкер. Атанасов е първият кмет, реализирал европейски проект в Твърдица. Местните жители вече трети мандат застават зад него, а днес мнозина го поздравяват за празника.

„Пожелавам здраве на всички и успешна година“, заявява кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

Предишна ТРЪГВА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА "ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС" - СЛИВЕН
Следваща ПРОДЪЛЖАВА СПАДЪТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛИЦА С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВА НОВИ СЛУЧАЯ НА COVID-19 ЗА ДЕНОНОЩИЕ

Две положителни проби за COVID-19 са отчетени през последното денонощие за Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Заболелите са от Сливен, един от тях е медицински персонал. По данни на РЗИ,

Новини Сливен

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА: 24 МАЙ Е ПРАЗНИК НА ДУХОВНОТО ИЗВИСЯВАНЕ И НА СТРЕМЕЖА КЪМ УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ ЧРЕЗ НАУКА И КУЛТУРА

Уважаеми учители и ученици, дейци на културата и изкуството, скъпи съграждани! Честит 24 май – празник на духовното извисяване, на стремежа към усъвършенстване чрез постиженията на науката и културата ни.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ НИКУЛДЕН

Днес честваме Деня на Свети Николай Чудотворец – покровител на моряците и рибарите, морските специалисти, банките и банкерите. Светецът е почитан още от древни времена. Днес ние продължаваме традицията, за