РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА
януари 18, 2021 648 Прегледи

РАБОТОХОЛИК НА ИМЕ АТАНАС УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА

Той е работохолик. Никога не си тръгва преди края на работния ден, ако и да няма началник. Кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов днес приема поздравления за своя имен ден. Рано сутринта го поздравиха двете му дъщери и трите внучета, които живеят в столицата.

„Те ме правят щастлив, но моята отдаденост е към всички жители на Община Твърдица“, споделя Атанас Атанасов, чието име се свързва винаги с принципност. Икономист по образование той е работил 9 години като банкер. Атанасов е първият кмет, реализирал европейски проект в Твърдица. Местните жители вече трети мандат застават зад него, а днес мнозина го поздравяват за празника.

„Пожелавам здраве на всички и успешна година“, заявява кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

Предишна ТРЪГВА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА "ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС" - СЛИВЕН
Следваща ПРОДЪЛЖАВА СПАДЪТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛИЦА С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

23-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Нова Загора. 23-годишният И.Ж. от село Асеновец е управлявал лек автомобил „Сузуки“, след употреба на метамфетамин, установено с техническо средство

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 19.04./четвъртък/ поради авария е прекъснато водоподаването в кв. „Младост“ до 15.00ч. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ – СЛИВЕН

Ръководството на МБАЛ „Хаджи Димитър” уведомява всички граждани на гр. Сливен, че се спазват всички разпореждания на противоепидемичният щаб на Област Сливен и РЗИ Сливен и са предприети следните противоепидемични