ПЪРВИ ЗАРАЗЕН В КВ. „НАДЕЖДА“, КЪДЕТО СНОЩИ Е ИМАЛО КУПОН СЪС СИЛНА МУЗИКА
април 9, 2020 12804 Прегледи

ПЪРВИ ЗАРАЗЕН В КВ. „НАДЕЖДА“, КЪДЕТО СНОЩИ Е ИМАЛО КУПОН СЪС СИЛНА МУЗИКА

Около 21,00 часа в сряда служители от участък „Надежда“ са посетили сигнал за струпване на хора и силна музика в квартала, съобщиха от полицията в Сливен.  При пристигане на полицейските служители, събралите се жители на квартала са се разпръснали. Има един задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Sliveninfo научи, че вече има първи заразен с коронавирус в кв. „Надежда“. Това е една от двете жени, които тази сутрин бяха обявени от Националния оперативен щаб. Тя сама е потърсила личния лекар в кв. „Надежда“, който незабавно я изолирал.

Другата жена, обявена тази сутрин, е от сливенския кв. „Речица“. Тя е съседка на вече заразен мъж от квартала.

Предишна РОДЕНАТА В ТВЪРДИЦА "АГЛИКА ТРЕЙД" СЕ ПРЕВЪРНА В ОСНОВЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ И ДОСТАВЧИК НА ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА
Следваща НЯМА НАРУШЕНИЯ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ УПРАВАТА НА ФИРМА „ФИШКОМ“ – СЛИВЕН

Скъпи съграждани, Димитровден е радостен повод да се усмихнем и поздравим. Всички ние, които живеем и се трудим в нашия прекрасен Сливен. Всички ние, които искаме децата ни да останат

Новини Сливен

РАЗКРИХА КРАЖБА НА ЛЕК АВТОМОБИЛ В НОВА ЗАГОРА

Разкрита е кражба на лек автомобил, извършена на 19 януари в село Кортен. Сигналът е подаден в РУ-Нова Загора от собственика на 20 януари. Откраднат е лек автомобил „Сеат Ибиза“.

Новини Сливен

БМВ ГОРЯ ТАЗИ НОЩ

На  2 февруари, в 03,35 часа, е получен сигнал за възникнал пожар в частен имот в село Крушаре. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Сливен, който е ликвидирал произшествието в