ПЪРВАТА В СЛИВЕН  ВИРТУАЛНА STEM  ЛАБОРАТОРИЯ ЗАРАБОТИ В СЕДМО ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ”
януари 27, 2021 1497 Прегледи

ПЪРВАТА В СЛИВЕН ВИРТУАЛНА STEM ЛАБОРАТОРИЯ ЗАРАБОТИ В СЕДМО ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ”

На 8.02.2021 г. в ОУ”Панайот Хитов” предстои дългоочакваното официално откриване на новоизградената виртуална STEM лаборатория по Природни науки, реализиран с подкрепата на Министерство на образованието и науката.

Още от началото на втория учебен срок, учениците ще имат възможността да се обучават в един от най-съвременните кабинети в града, оборудван със сетове за лабораторни упражнения, цифрови микроскопи, ученически таблети, модулни маси с възможност за моделиране на различни форми. Едно от най-забележителните придобивки в новата класна стая ще бъде специален zSpaceLaptop, с който чрез холограми, VR , AR и 3D учениците ще изграждат собствени модели на изучавани обекти или ще откриват нови знания.

Новият модернизиран кабинет не само, че ще направи ученето нa децата по-лесно и достъпно, но и обучението чрез STEM технологиите ще допринесе за пълноценното развитие на ученика и ще му даде възможност за изграждане на дигитални, иновативни и конкурентоспособни качества.

За да бъде четенето и ученето все по-интересно за учениците, училището обособи и напълно нови, цветни и примамливи кътове за отмора и четене.

Предишна РЕГИСТРИРАНО Е ОГНИЩЕ НА COVID-19 В ДЕТСКА ГРАДИНА В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

21-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА НА ВЕЛОСИПЕД

21-годишен е задържан за кражба на велосипед. Сигналът е подаден от 40-годишния собственик на 08 ноември. Стойността на велосипеда е 500 лева. От проведените издирвателни действия е задържан 21-годишният Й.С.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27.08.2020г.(четвъртък) от 09.30ч до отстраняване ще бъде прекъснато водоподаването на част от кв.“С.камъни“-централна и южна част. При

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПОЛКОВНИК Д-Р ИЛИЯН КОМИТОВ, НАЧАЛНИК НА ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН

Уважаеми колеги, скъпи военнослужещи, граждани на Сливен и региона. През последните години нашето лечебно заведение устоя на силни ветрове – чисто по сливенски. С активна работа и силна подкрепа, преодоляхме