ПРОФ. КАРАПЕТКОВ Е ПОЛУЧИЛ ПОКАНА ДА СТАНЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН
август 4, 2023 2424 Прегледи

ПРОФ. КАРАПЕТКОВ Е ПОЛУЧИЛ ПОКАНА ДА СТАНЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

 

Проф. Станимир Карапетков, който е зам.-ректор на Техническия университет – София и ръководител на университетската база в Сливен, е получил покана от голяма партия да стане кандидат за кмет на Община Сливен, научи Sliveninfo.

„Да, така. В момента обаче съм затрупан от работа, всички големи катастрофи в България са при мен и работя по експертизите им“, заяви професорът, който е най-добрият експерт по автопроизшествия в България.

„В момента официално съм в отпуск, но продължавам да работя. Разбира се, че съм поласкан от вниманието и предложението да стана кандидат за кмет на Сливен, но това не стои на дневен ред пред мен в този момент. Ще дам своя отговор, когато си свърша работата и имам възможност да премисля всичко“, каза проф. Карапетков пред Sliveninfo.

Преди 3 години професорът стана почетен гражданин на Сливен. Той има основна заслуга за превръщането на града в университетски център.

Предишна АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА
Следваща ВИРУСОЛОГИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ КЪМ МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ – СЛИВЕН ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ШИРОКА ГАМА ИЗСЛЕДВАНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНИСТЪР АВРАМОВА БЕ В СЛИВЕН ЗА ПОЛУФИНАЛА НА КАМПАНИЯТА „МОЯТ ГРАД – МОЯТА КРЕПОСТ”

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова бе в Сливен за полуфинала на кампанията „Моят град – моята крепост”.  Състезанието се проведе в зала „Сливен”.  В него участваха осем ученически отбора

Новини Сливен

МИРОСЛАВА – ЯМБОЛИЙКАТА, КОЯТО ЗАВЛАДЯ СЛИВЕН

Тя е дипломиран икономист от Варна. И магистър по ПР в Пловдив. Завършила е езикова гимназия в Ямбол. Допреди 4 години е изнасяла български кашкавал по света. Днес обаче Мирослава

Новини Сливен

ШЕСТ ДУШИ СА ХОСПИТАЛИЗИРАНИ С COVID-19, ТРИМА СА НА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ

Девет са новите случаи на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област. Шестима от болните са хоспитализирани, трима провеждат лечението си в домашни условия, съобщи Областният кризисен щаб, цитирайки информация на РЗИ.