ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ СЛИВЕН ПОИСКАХА ОСТАВКАТА НА ДЕПУТАТА ПЕТЪР ПЕТРОВ

ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ СЛИВЕН ПОИСКАХА ОСТАВКАТА НА ДЕПУТАТА ПЕТЪР ПЕТРОВ

Протестиращите в Сливен поискаха оставката на депутата от Националния фронт за спасение на България Петър Петров, заради скандалното му изказване по повод децата в неравностойно положение, съобщи БНР. Това стана на митинг в събота, 17 ноември, вечер.

За шеста поредна вечер в града се проведе протест срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот. Протестиращите преминаха в автошествие по основните булеварди на града.

Изказването на депутата от НФСБ Петър Петров бе квалифицирано от протестиращите като срамно петно върху града, защото той е избран от Сливен. Хората поискаха Петров да напусне парламента и да понесе отговорността си за изречените думи.

„Според мен това е едно много пошло изказване. Не може така да се изкажеш за едни деца, които живеят в неравностойно положение в България. Как няма да му поискам оставка? Аз като една българска майка дори смятам, че депутатите не трябва да имат имунитет, за да може всеки един засегнат гражданин да си търси правата“, заяви протестираща жена.

„За съжаление неговото изказване показва цялостната картина на управлението, и което за съжаление е много грозно. Единствения вариант е оставка“, допълни друг недоволен.

Очаква се в социалните мрежи да бъде пусната онлайн петиция, в която ще се настоява за отзоваването на Петров от Народното събрание. В Сливен протестни демонстрации предстоят и днес.

 

epicenter.bg

Предишна ДЖИП ПОМЕТЕ ПАРКИРАНИ КОЛИ НА МЕТРИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ПРОТЕСТНОТО АВТОШЕСТВИЕ В СЛИВЕН ТРЪГНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО РАБОТИ БЕЗ ПОЧИВКА ОТ 1989 Г.

Земеделец, собственик на една от най-модерните свинеферми в България, на верига от 12 магазина за хранителни стоки в Сливен, на ресторант, производител на колбаси и дарител в родното си село

Новини Сливен

ГОРСКИ ИНСПЕКТОРИ ПРЕДОТВРАТИХА БРАКОНИЕРСКИ ЛОВ

Служители на Регионална дирекция по горите Сливен предотвратиха бракониерски лов. Нарушението е констатирано на 25 март при рутинна проверка в землището на с. Зайчаре, обл. Сливен, на територията на ДГС

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 182 Г. ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ И 151 Г. ОТ ГИБЕЛТА НА ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СТЕФАН КАРАДЖА

На 18 юли, четвъртък, ще бъдат отбелязани 182 години от рождението на Васил Левски и 151 години от гибелта на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. През целия ден

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 × three =