ПРОПУСКИТЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА „МЕЖДУ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ“ НА АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ СА ИЗЧЕРПАНИ

ПРОПУСКИТЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА „МЕЖДУ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ“ НА АНСАМБЪЛ „ПИРИН“ СА ИЗЧЕРПАНИ

За броени часове след днешния анонс на датата и часа на отложения безплатен спектакъл „Между девет планини“ на ансамбъл „Пирин“ в Драматичен театър „Стефан Киров“, предвидените пропуски с точния брой на седящите места са се изчерпали. За това съобщиха от касата на театъра.

Спектакълът е част от  програмата за Димитровден, празника на Сливен и ще се състои на 21 октомври. Началото е обявено за 19 ч. Поради ограничения капацитет на залата са предвидени пропуски с точния брой на седящите места.  „Между девет планини“ бе част от провелия се през септември Фестивал на стоте воеводи, но се наложи спектакълът да бъде отложен заради проливен дъжд.

Предишна НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ В ОБНОВЕНАТА ВИРУСОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ НА МБАЛ“ХАДЖИ ДИМИТЪР“ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СКАНДАЛ В ЗАЛАТА ПО ЩАНГИ НА СЛИВЕН СТИГНА ДО АВСТРИЙСКОТО ПОСОЛСТВО

Треньорът на другия сливенски клуб Пламен Братойчев ме удари. От неговия шамар имам силно главоболие, изкарах си и медицинско от съдебен лекар. На място пристигна и полиция. Това заяви пред

Новини Сливен

ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ” Е ЖИВКО ЖЕЛЕВ

Наградата за стопанска инициатива „Добри Желязков” за 2020 г. се присъжда на управителя на „Фишком“ АД Живко Желев. Решението бе взето на заседание на Обществената комисия за избор на носител на наградата.

Новини Сливен

ПРИСТИГНАХА ПРОБНИТЕ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Шест пробни машини за гласуване пристигнаха в област Сливен, съобщиха от областната администрация. Една от тях вече е разположена в сградата на администрацията на ул. „Димитър Добрович“ 3. Всеки гражданин