ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА
май 19, 2020 1959 Прегледи

ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Величко И. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 60-годишен мъж от гр.Сливен. Престъплението е извършено на 19.05.2020 г. в гр.Сливен, местността „Припека“. То е квалифицирано по чл. 116, ал.1, т.12, предл.1, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е осъществено с нож. По тялото на пострадалия са нанесени множество прободни и прорезни рани с оръжието на убийството.

Предстои (в следващите дни) Окръжна прокуратура – Сливен да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Sliveninfo научи, че убиецът Величко е от Нова Загора. Той е от ромски произход. В понеделник вечерта той посетил вилата на убития сливналия, който работил на автомивка. Сливналията живеел с по-млада жена. Двамата мъже и жената се почерпили обилно преди убийството. Дамата била токова пияна, когато пристигнали полицаите, че трудно обяснила какво точно се е случило. Убиецът е задържан с ножа, с който е извършено престъплението.

В местността, където е станала трагедията през последните години се появиха много незаконни постройки. Повечето от тях са на роми.

 

Предишна ЖЕНА ОСТАНА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА ЗАРАДИ ХЕРОИН
Следваща СТЕФАН РАДЕВ: ОБЩИНАТА СЕ ОПИТВА ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АБВ-СЛИВЕН КАНИ ИЗБИРАТЕЛНО ЖУРНАЛИСТИ ЗА СРЕЩА С ПЪРВАНОВ

Организацията на АБВ в Сливен кани избирателно журналисти за среща с основателя на партията Георги Първанов. Само част от медиите в Сливен са били уведомени за изявата на бившия президент

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНАТА СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

Ръководството на общината се срещна с граждани на Сливен. Пред кмета Стефан Радев бяха поставени проблеми, свързани с облагородяването на града, както и такива от социалната сфера. Той от своя

Новини Сливен

ЗЪБОЛЕКАР Е ПРОСТРЕЛЯЛ СЛУЖИТЕЛ НА СЪДЕБНА ОХРАНА В СЛИВЕН

Ловджията, който бе тежко ранен по време на ловен излет край село Ичера в неделя е служител на Съдебна охрана в Сливен, научи Sliveninfo. Според официалното съобщение на МВР-Сливен, той