ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА
май 19, 2020 2125 Прегледи

ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Величко И. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 60-годишен мъж от гр.Сливен. Престъплението е извършено на 19.05.2020 г. в гр.Сливен, местността „Припека“. То е квалифицирано по чл. 116, ал.1, т.12, предл.1, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е осъществено с нож. По тялото на пострадалия са нанесени множество прободни и прорезни рани с оръжието на убийството.

Предстои (в следващите дни) Окръжна прокуратура – Сливен да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Sliveninfo научи, че убиецът Величко е от Нова Загора. Той е от ромски произход. В понеделник вечерта той посетил вилата на убития сливналия, който работил на автомивка. Сливналията живеел с по-млада жена. Двамата мъже и жената се почерпили обилно преди убийството. Дамата била токова пияна, когато пристигнали полицаите, че трудно обяснила какво точно се е случило. Убиецът е задържан с ножа, с който е извършено престъплението.

В местността, където е станала трагедията през последните години се появиха много незаконни постройки. Повечето от тях са на роми.

 

Предишна ЖЕНА ОСТАНА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА ЗАРАДИ ХЕРОИН
Следваща СТЕФАН РАДЕВ: ОБЩИНАТА СЕ ОПИТВА ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ЗА НАМАЛЯВАНЕ РИСКА ОТ БЕДСТВИЯ

Заседание на Общинския съвет за намаляване риска от бедствия се проведе по-рано днес в сградата на Общината. Сред точките в дневния ред бяха обсъждане и приемане на Общинската програма за

Новини Сливен

В ДЕНЯ НА БОТЕВ, МГЕРБ ПОДГОТВИ ИНФОРМАЦИОННИ ТАБЛА С ВИДНИ СЛИВЕНЦИ

Младежката организация на ГЕРБ (МГЕРБ) подготви табла, в които са включени 32 снимки и информация за емблематични личности родени в Сливен, оставили трайна следа в българската история, изкуство и литература.

Новини Сливен

ЧЕСТИТ ПЪРВИ НОЕМВРИ – ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

На 1 ноември в България отбелязваме един от най-светлите празници. Денят е посветен на делото на велики българи – просветители, книжовници и борци за национално освобождение, благодарение на които през