ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА
май 19, 2020 1857 Прегледи

ПРОКУРАТУРАТА ПОСТАНОВИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА УБИЕЦА

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Величко И. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 60-годишен мъж от гр.Сливен. Престъплението е извършено на 19.05.2020 г. в гр.Сливен, местността „Припека“. То е квалифицирано по чл. 116, ал.1, т.12, предл.1, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е осъществено с нож. По тялото на пострадалия са нанесени множество прободни и прорезни рани с оръжието на убийството.

Предстои (в следващите дни) Окръжна прокуратура – Сливен да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Sliveninfo научи, че убиецът Величко е от Нова Загора. Той е от ромски произход. В понеделник вечерта той посетил вилата на убития сливналия, който работил на автомивка. Сливналията живеел с по-млада жена. Двамата мъже и жената се почерпили обилно преди убийството. Дамата била токова пияна, когато пристигнали полицаите, че трудно обяснила какво точно се е случило. Убиецът е задържан с ножа, с който е извършено престъплението.

В местността, където е станала трагедията през последните години се появиха много незаконни постройки. Повечето от тях са на роми.

 

Предишна ЖЕНА ОСТАНА ЗА ПОСТОЯННО В АРЕСТА ЗАРАДИ ХЕРОИН
Следваща СТЕФАН РАДЕВ: ОБЩИНАТА СЕ ОПИТВА ДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕДИН НОВ СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

66 души са заразени с коронавирус през последното денонощие от направени 1034 теста. Броят на заразените е за първи път под 100 от няколко дни, но тенденцията заболелите да са

Новини Сливен

ИЗМАМНИЦИ ОТМЪКНАХА 1500 ЛЕВА И ЗЛАТО ОТ НОВОЗАГОРКА

73-годишна жена от град Нова Загора е станала жертва на телефонна измама. На 21 май за времето от 14,00 до 15,00 часа жената е получила телефонно обаждане от мъж, който

Новини Сливен

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ДОМАШНИТЕ СТОПАНСТВА ЗА СВИНЕ

Областният управител Чавдар Божурски разпореди да бъдат извършени проверки във всички лични стопанства за отглеждане на свине в общините Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Целта е да се установи