ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖА, УБИЛ СВОЯ РОДНИНА В СЪБОТА
26.01.2022 1872 Прегледи

ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖА, УБИЛ СВОЯ РОДНИНА В СЪБОТА

Окръжна прокуратура – Сливен внесе в Окръжния съд искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 37-годишния Никола, който в събота вечер простреля смъртоносно своя роднина Иван, на 26-години. Срещу Никола са повдигнати 2 обвинения – едното е причиняване на смърт по непредпазливост, а другото за незаконно боравене с оръжие. Наказанията и по двете обвинения варират от 2 до 8 години лишаване от свобода.

Sliveninfo научи, че след убийството здравето на Никола се е влошило драстично и се наложило да му бъде оказана медицинска помощ. В момента той е в ареста с прокурорско постановление за 72 часа.

След убийството бе задържан и собственикът на пистолета, чието име е Янко. Той обаче бе освободен след 24 часа. Срещу него също е повдигнато обвинение.

Предишна ИНЖ. СЕВДАЛИН РАШЕВ: ЯЗОВИР "АСЕНОВЕЦ" ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ ТАЗИ ПРОЛЕТ, СЛИВЕН Е ОСИГУРЕН С ВОДА
Следваща ФЕСТИВАЛЪТ "ЕТНОСИ, БАГРИ И КОТЛЕНСКИ КИЛИМ" БЕШЕ ПРЕДСТАВЕН НА ОНЛАЙН СРЕЩА СВЪРЗАНА СЪС ЗАНАЯТЧИЙСТВОТО В БЪЛГАРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ОТ 29 ЮНИ ДО 5 ЮЛИ

В периода от 29 юни до 5 юли, са регистрирани  38 лица с COVID-19 в Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Нивото на заболяемост остава почти същото в сравнение с предходния седмичен

Новини Сливен

ОТ АТДБ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ, ЧЕ ОТПАДНА СРОКЪТ, В КОЙТО ТОПЛОФИКАЦИИТЕ НЕ НАЧИСЛЯВАТ ЛИХВИ ПРИ ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

От Асоциацията на топлофикационните дружества в България разпространиха съобщение до медиите, с което целят да информират потребителите на услугите на топлофикациите в страната за отпадане на някои мерки свързани с

Новини Сливен

ДЕМОНСТРАЦИЯ ПО ГОТВАРСТВО ЗА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ЛОВНИТЕ БАЗИ В ЮИДП

Главните готвачи от ловните бази, намиращи се в териториалния обхват на Югоизточно държавно предприятие – Сливен, участваха в демонстративно приготвяне на дивечови ястия. Майстор-готвачите обмениха опит с експерт от съседна