ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ДВАМА, ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯТА СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ В СЛИВЕН
май 27, 2020 1790 Прегледи

ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ДВАМА, ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯТА СРЕЩУ НАРКОТИЦИТЕ В СЛИВЕН

Окръжна прокуратура – Сливен иска постоянен арест за двама мъже, които бяха задържани при мащабната акция срещу производството и разпространението на дрога в града, проведена през уикенда. За операцията на полицията съобщи единствено Sliveninfo.

Общо пет души са били откарани в МВР – Сливен. Трима са дали показания като свидетели. Другите двама са задържани, първоначално за 24 часа, а след това за 72 часа с постановления на прокуратурата. Днес обвинението ще поиска от съда тяхното постоянно задържане. Мерките на двамата ще бъдат гледани след обяд в Окръжен съд – Сливен.

Sliveninfo научи, че срещу тях има повдигнати обвинения. За какво точно за обвиненията ще стане ясно след произнасянето на съда.

Предишна В ИМЕТО НА РОЗАТА
Следваща СЛУЖИТЕЛКА НА ОБЩИНА СЛИВЕН Е С ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА ЗА КОРОНАВИРУС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

23 КИЛОГРАМА НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН СА ИЗЗЕТИ ПРИ АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

23 килограма нелегален тютюн са иззети при операция на полиция в Сливен. Акцията е проведена на 22 януари на територията на квартал „Надежда“. В хода на извършените процесуално – следствени

Новини Сливен

МЛАДЕЖКИ ДОМ И МЛАДЕЖКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖАТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

„О, младост! Младост!… Може би цялата тайна на твоята прелест се състои не в това да имаш възможност да направиш всичко, а във възможността да мислиш, че ще направиш всичко.

Новини Сливен

18-ТИ ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ В СЕЛО МЕЧКАРЕВО

С богата музикална и танцова програма, за 18 – ти пореден път бяха отбелязани  зимните празници в село Мечкарево. Организатори на събитието са Община Сливен, кметство село Мечкарево и читалище