ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ ЗА ДОМА „КАЧУЛКА“

ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ ЗА ДОМА „КАЧУЛКА“

Продължава набирането на медицински кадри за Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост на селище „Качулка“.

Заради установените там случаи на Ковид-19 миналата седмица, Община Сливен стартира спешното набирането на медицински сестри и хигиенисти. Предвидената заплата за медицинските работници е в размер на 1 400 лева, а на хигиенистите 1 000 лева. Ще им бъдат поети транспортните разходи, издаването на медицинска книжка и PCR-тест преди да започнат работа. Подаване на документи – гише №8 в Центъра за административно обслужване на граждани в Община Сливен. Информация на телефони в 044/ 611 122, 0879 599 076.

Към момента е изготвен график на персонала, който обслужва потребителите. Продължава дезинфекцията на блоковете и общите части около тях. Периметърът беше разширен и обхвана спирките и критичните точки в селата, от където са хората от персонала – Бяла, Новачево и Градско.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ ОТ ОБЩИНАТА ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК
Следваща ШЕСТИМА МЛАДИ МЪЖЕ ОТИВАТ НА СЪД ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И ДРОГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ ЗА ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

Община Сливен стартира изпълнението на проект BG05M9OP001-2.040-0069-C01 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Сливен”, в изпълнение на Административен договор сключен на 11 юли 2019 г.

Новини Сливен

МАРИЯ ГРИГОРОВА ПРЕДЛАГА ЗАМЯНА НА КОНЦЕСИОНЕР НА КОНЦЕСИЯТА ВЪРХУ СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Общинската съветничка Мария Григорова предлага замяна на концесионер по договора за концесия, сключен през ноември 2004 г. между община Сливен като концедент и ГД ДЗЗД „Спорт палас“ за спортен комплекс

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ ИЗЛЕЗЕ С ПОЗИЦИЯ ЗА ИНЦИДЕНТА СЪС ЗАГИНАЛАТА ЖЕНА В КВ. „НАДЕЖДА“

Общината изпусна контрола, сметището, освен незаконно вече е и смъртоносно Вчерашният инцидент на „Надежда“ пак повдигна въпроса има ли ред и елементарна сигурност в нашата община! Кмет и кметски наместник вдигат