ПРОДЪЛЖАВАТ ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ УРОЦИ В ЧАСОВЕТЕ ПО МУЗИКА В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА
26.01.2024 448 Прегледи

ПРОДЪЛЖАВАТ ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ УРОЦИ В ЧАСОВЕТЕ ПО МУЗИКА В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

През месец януари още три училища в община Нова Загора посрещнаха в часовете по музика реализирали се в това изкуство личности. Общинското ръководство подкрепи инициативата им да превърнат учебните часове в малки концерти за втори път, след гостуването им в общината в края на миналата 2023 г.

На 24 януари НУ „Д-р Петър Берон“, с. Караново, ОУ „П.Р. Славейков“, с. Кортен и ОУ „Иларион Макариополски“, с. Любенова махала изживяха своите незабравими минути с музикантите Иван Радилов, цигуларката Гинка Радилова и пианиста Мартин Дафинов. Гастролирали по големите родни и световни сцени, те увлякоха с изпълненията си и интересните разкази учениците от началните класове. Директорите на училищата споделиха вълнението, което са предизвикали. Живият досег до изкуството и контактите на живо с творците разшириха познанията на малчуганите за вълшебния свят на музиката и им разкриха неговата необятност и красота.

Предишна ВЪВ ВОЕНЕН СЪД - СЛИВЕН ПОЛОЖИХА КЛЕТВА НОВИТЕ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ
Следваща ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА БЮДЖЕТ 2024 Г. НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОП КРИМИНАЛИСТ ОТ СЛИВЕН ИЗЛИЗА В ПЕНСИЯ

Топ криминалист от МВР – Сливен е подал рапорт за пенсиониране, научи Sliveninfo.  Иде реч за Виктор Маринов, който бе началник сектор „Тежки криминални престъпления“ в oбластната дирекция на полицията.

Новини Сливен

В ОУ ,,КАП. ПЕТЪР ПАРМАКОВ“, С. ГРАДЕЦ БЕ ОТКРИТА ИНТЕРАКТИВНА ПЛОЩАДКА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА

Днес, в ОУ ,,Кап. Петър Пармаков“ село Градец бе открита интерактивна площадка по Безопасност на движението по пътищата. Площадката е изградена  по НП ,,Осигуряване на съвременна образователна среда‘‘ на МОН,

Новини Сливен

ПЪТИЩАТА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СА ЗАСНЕЖЕНИ, НО ПРОХОДИМИ

Пътищата от републиканската мрежа на територията на Сливенска област са заснежени, но проходими. Всички машини продължават работата си и към момента – съобщиха от Областното пътно управление. В община Нова