ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ РЕГИСТРИРАХА ПЪЛНА ЛИСТА ОТ 12 КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ НА 9 ЮНИ 2024 г.
07.05.2024 1151 Прегледи

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА-ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ РЕГИСТРИРАХА ПЪЛНА ЛИСТА ОТ 12 КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПАРЛАМЕНТ НА 9 ЮНИ 2024 г.

Днес коалиция ПП-ДБ регистрираха своята пълна листа за предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

„Реформите в България трябва да продължат. ПП-ДБ тръгваме на тези избори с амбицията да сме първа политическа сила. ГЕРБ – ДПС предизвикаха предсрочните избори, за да си запазят скритата власт. Ще продължим и няма да се откажем от мечтата България да стане нормална европейска страна“, каза водачът на листата, народният представител Татяна Султанова.

„Наложи ни се да вземем трудни политически решения. Цената беше категоричния европейски път на България. Постигнахме много за девет месеца в много трудни условия.

Битката срещу завладяната държава няма да спре. Битката ни срещу дезинформацията, пропагандата и фалшивите новини няма да спре. Битката ни срещу страха няма да спре.

Излизаме с листа от убедени хора, които не се страхуват да бъдем заедно в тази битка и да разкажем на хората във всяко кътче в областта и страната истината за завладяната държава. Хора образовани, честни и открити, лекари, инженери, учители, културни дейци, представители на бизнеса, икономисти, предприемачи“, допълни тя.

Ето и листата на коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България, с която ще се явят на изборите:

 1. Татяна Султанова
 2. Маринчо Христов
 3. Христо Иванов
 4. Мартин Маринов
 5. .Димитър Чорбаджиев
 6. д-р Мариана Минишка-Марчева
 7. Живко Петков
 8. Даниел Петров
 9. Диян Колев
 10. Красимир Георгиев
 11. Елена Петкова
 12. Стефан Стефанов

 

 

Предишна ОТБОРЪТ ПО БАДМИНТОН НА ПГТТ - НОВА ЗАГОРА СЕ КЛАСИРА ЧЕТВЪРТИ В УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ В ХАСКОВО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СМЯНА НА КАРАУЛА В ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Председателят на Окръжен съд – Сливен Къню Жеков се пенсионира поради навършване на пределната за магистрат възраст от 65 години, научи  Sliveninfo. Този петък ще бъде последният работен ден за

Новини Сливен

231 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА СЕДМИЦА

231 са новите случаи на Covid-19 в община Сливен, показва справката за изминалата седмица. Броят на излекуваните е 151, починали са 9 души. Активните случаи към момента са 571. Според

Новини Сливен

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ ГРАБНАХА ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ В ДВЕ ОТ ТРИТЕ ВЪЗРАСТОВИ ГРУПИ НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ

Приключиха състезанията по футбол за ученици от Общински кръг на Ученически игри за учебната 2019/2020 г. Организацията и провеждането на първенството е възложено от кмета на община Сливен г-н Стефан