„ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ ГОТОВИ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО
юни 8, 2022 492 Прегледи

„ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ ГОТОВИ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО

„Днес е денят на водораздела. ПП сме готови на правителство на малцинството“, заяви премиерът Кирил Петков.

„Караджов поиска безпрецедентно увеличение на бюджета с 3,6 милиарда, което е безпрецедентно, бяха първите думи на премиера Кирил Петков.

Премиерът посочи и друга причина за неразбиирателството с „Има такъв народ“ – не се съгласили с намерението на ПП Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ.

Кирил Петков беше категоричен, че сега вече веднага вътрешният министър ще бъде следващият председател на антикорупционната комисия.

„Ще има проблеми, но управление страната има и бюджетът ще мине“, заяви минута преди пресконференцията и вицепремиерът Даниел Лорер.

Повод за извънредния брифинг на ПП е напускането на коалицията от страна на ИТН малко по-рано днес, което обяви лидерът Слави Трифонов.

„Определено не бяхме подготвени в толкова важен момент за България“, заяви Лорер преди брифинга.

 

dnes.dir.bg

Предишна БЛИЗО СТО ЖИТЕЛИ НА КОТЕЛ СЕ ВКЛЮЧИХА В ПОЧИСТВАНЕ НА ГРАДА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН ЩЕ ПОСЕТИ ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 46700

Тържествено честване на 1 март- Ден на логистиката в Българската армия и професионален празник на Ремонтната база за въоръжение и техника ще се проведе на 1 март в Сливен.  По покана

Новини Сливен

ЗЛАТНИ НАКИТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ КЪЩА В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти извършват процесуално-следствени действия по заявена кражба от частен имот в град Нова Загора. На 20 февруари 54-годишен мъж е установил, че от дома му са откраднати златни накити с

Новини Сливен

ПО КОЛАТА НА АСЕН БУЛГАРОВ СА ИЗСТРЕЛЯНИ 11 ПАТРОНА

Колата на сливналията Асен Булгаров е била буквално надупчена. По нея са изстреляни 11 патрона, съобщи бТВ. телевизията пусна и кратко интервю с 33-годишния собственик на заложна къща. В него